zna li neko kako da podesim velicinu prozora u xp znaci da kad god otvorim prozor da mi budu neke odredjene velicine kao sto je ova def velicina, a ja samo da promenim visinu i sirinu regedit HKEY_CURRENT_USER/control panel/desktop/widow metrics dotle sam dosao i sam, ali ne mogu da nadjem koji su kljucevi za ovo sto ja hocu, a da menjam i restartujem pc posle svake promene da bih video sta sam promenio me iskreno mrzi nazivi vecine kljuceva su prilicno jasni, ali ja nigde ne vidim ovo sto meni treba, a ima 100% pa zato pitam
Probaj staru caku: drži shift i ctrl dok mišem klikćeš na X (zatvaraš prozor). _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
one prozore sto sam otvorio kad sam probao staru caku, oni su vec pre bili otvarani i podeseni na odredjenu velicinu, jer mi je u opcijama ukljuceno remember each folders size, ili tako nesto sad kontam da mi je vecina prozora vec podesena, jer sam ih vec otvarao otkad sam zadnji put inst win, pre oko mesec, dva je*e me najvise sto kad otvaram nesto sa optika prozor bude too fu*king big
anyway thx nastavicu na google-u ili mozda i sam nadjem doticnu opciju u registru
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647152. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.