Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
se7en КОМПАТИБИЛИТY
STRANA 1 OD 1
Slavuj se7en КОМПАТИБИЛИТY 26.02.2009. 10:07 T15754

status: user
broj poruka: 2236
Da li radi Adobe CS4 Master Collection ? Acrobat Reader(Adobe PDF - ona fora sa čuvanjem pripremljenog materijala, bez potrebe za štampanjem), Photoshop, InDesign, Illustrator ?

Word, Excel, Power Point, ali 2001. pošto ga svi živi koriste, jer imaju starije kompjutere, a starije verzije ne vole fajlove iz novijih, pa ne vredi ako ja napravim u Wordu 2007 xxx.doc, jer ga nijedan stariji Word neće pročitati, makar se sastojao samo od 2 slova, bez korišćenja ikakvih drugih fensi opcija.

Koji program za rezanje je dobar ?
Sećam se da sam se otelio dok sam naterao Nero 8 da radi kako treba. Na XP-u koristim neki 6.6.... on radi kao sat, već 5 godina.

Je l` radi Virtual Drive ili neki sličan ? Za čitanje .img fajlova, Daemon Tools sam video da neće, pa neki Magic ISO ili tako nešto može valjda...

Da li je pametnije sačekati konačnu verziju ili se zaebavati sa tim Retail-ovima, koliko često izlaze, da li ima neka serija ili šta koja je kvalitetnija od ostalih, tj. manje bagovita, stabilnija, i pre svega, brža za te neke najosnovnije stvari ?

Glavni štab.
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 26.02.2009. 10:12 #99424

broj poruka: 12057

Adobe CS4 Paket sam uspešno instalirao. CS3 nisam probao. Office 2007 takođe. 2K3 nisam probao. Što se office 07 tiče, imaš unazad kompatibilnost kod save as snimanja.

Pržio sam sa nekim Nero Ultra 8, nisam drugo ništa imao, ali je radio korektno. Iz to Power ISO 4.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
BlueSkyNIS ... 26.02.2009. 10:18 #99426

broj poruka: 860
Što se tiče Worda...zar nema neka podešavanja tamo negde da se izabere koja verzija DOC (97, 2003...) formata da se koristi prilikom save-ovanja? Možda možeš da probaš sa tim?

Ja bih ti rekao da sečekaš finalnu verziju sedmice. Zašto da se zlopatiš sa beta, RC verzijama i glupim greškama koje dolaze uz njih? U međuvremenu će taman i programi postati `svesni` sedmice i radiće normalno.

Windows-free with Fedora 10

pajsgudgud odgovor 26.02.2009. 10:24 #99429

broj poruka: 3742
Meni se CS3 master collection instalirao bez da me išta pitao na win7 x64. Za office 2001 pojma nemam, ja sam mislio da u Srbiji svi koriste jedan office 2003(kfpqr...mhgdm.). Sam si dao odgovor zašto ne treba instalirati 2001. Meni Nero 8 radi bez problema. Za virtuelni drajv Ultra iso(neće sve verzije da rade ja koristim UltraISO.Premium.Edition.9.32.Build.2656-CORE) i miran si.

Ja koristim build 7000 i za sada nisam imao većih problema u radu. Manji bugovi su primetni tipa posle minimiziranja nekog programa obavezno mi iskoči msn prozor. Za mesec i po dana nijednom sistem nije pao. Retail nije ono što opisuje ove instalacije.

Mislim, dakle u opasnosti sam.

BlueSkyNIS ... 26.02.2009. 10:38 #99430

Evo, kruže priče da će izaći septembra-oktobra

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=12268&Itemid=1

Čoveče, baš su poranili...

pajsgudgud Re: ... 26.02.2009. 10:43 #99432

broj poruka: 3742
Ma de poranili kad se Vista raspadne kad je staviš na komp. Moj komp je dizao Vistu cirke pet minuta pre nego što sam turio sedmicu.
Mislim, dakle u opasnosti sam.

:: Evo, kruže priče da će izaći septembra-oktobr
::
:: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=12268&Itemid=
:: Čoveče, baš su poranili..
:: Windows-free with Fedora 10
BlueSkyNIS ... 26.02.2009. 10:49 #99433

hehe... Onda ispade da imam NASA super computer pored mog stola. Meni podjednako rade. Boot oko 1 min, dok je XP-u možda 10 sekundi manje vremena trebalo.

Možda se nešto bio zeznuo Vistu ili tome slično...ko zna.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647152.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs