Ja sam aktivirao 7022 x86, i do sada radi bez problema. Serijske brojeve koji rade kod mene ti saljem na mai (ubacis s/n odmah na startu i nema problema, bar kod mene). Javi ako zaskripi. Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
:: :: Da li je neko uspešno aktivirao>/i> Windows 7 7022 :: :: Probao sam sa OrbitV6 ali neće da može :: :: Ima li neki activator koji rešava ovu novu verziju ili da još Googlam ::
:: Ja sam aktivirao 7022 x86, i do sada radi bez problema. Serijske brojeve koji rade kod mene ti saljem na mai (ubacis s/n odmah na startu i nema problema, bar kod mene). Javi ako zaskripi :: Za sve sto niste mogli recite da niste hteli. :: :: :: :: :: Da li je neko uspešno aktivirao>/i> Windows 7 7022 :: :: :: :: Probao sam sa OrbitV6 ali neće da može :: :: :: :: Ima li neki activator koji rešava ovu novu verziju ili da još Googlam :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647152. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.