Jel zna neko koji pouzdani napomenuti program koji vrsi funkciju??? Snimio sam Registry Clean Expert v4.64 i pokajo se. Nesto je zeznuo u reg bazi i nije hteo da mi pokrene Windows. Tako da sam morao da snimam drugi jbg 1tera podataka... smorio sam se dok sam sve backup-ovo.
Ako ima neko pomenuti Windows 7 64bit i kome radi kako treba Registry Cleaner...bio bih mu veoma zahvalan ako me bude uputio :-)
je Ace Utilities x64 verzija(nazalost,moras ga kupiti ako imas od cega,posto `crack`-a nema a proba je 30 dana),isto bez problema radi Registry Fast a sa ostalim sra...a i ja sam imao problema,znaci nista drugo ni ne koristimi al ovaj 2 programa rade bez problema 100%,bar kod mene(i to vec davno!!!)
Kada sam probao Win 7 64bit kao registry cleaner sam koristio program Vista Manager 64bit. Nikakvih problema nisam imao. To je iskljucivo 64bitni program i namenjen je za Vistu 64bit ali radi i na Win 7 64bit.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647152. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.