ne radi mi windows update na sedmici, izbacuje mi gresku Code 80070422. nasao sam na netu da postoji mogucnost da su mi neki servisi zaustavljeni pa nece zbog toga al sam proverio to i opet nista. jel ima jos neko ovakav problem a da ga je resio? HVALA
Pogledaj da li ti je zaustavljen taj servis.Control panel>administrator tools>services.Pri dnu imas servis Windows update stavi ga na automatic i startuj servis.
trebalo bi da ti resi problem, bar tako pise. Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
:: ne radi mi windows update na sedmici, izbacuje mi gresku Code 80070422. nasao sam na netu da postoji mogucnost da su mi neki servisi zaustavljeni pa nece zbog toga al sam proverio to i opet nista. jel ima jos neko ovakav problem a da ga je resio? HVALA
kako mislis da li sam skidao sa torenta? sa torenta nikad nista ne skidam, ako mislis na windows update probao sam ga samo iz kontrol panela, regularnim putem.
I meni se pojavio taj problem, ali sam ga resio. Instalirao sam x86 build 7022 i zezao me taj update. Tek kada sam ponovo reinstalirao, i pri instalaciji uneo serijski broj, uredno je prijavio kod MS, i otada mi radi update. Vec je skinuo dosta toga za office i jos neke zezancije. Ako ti treba serijski, poslacu ti na mail. Mozda pomogne. Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
:: ne radi mi windows update na sedmici, izbacuje mi gresku Code 80070422. nasao sam na netu da postoji mogucnost da su mi neki servisi zaustavljeni pa nece zbog toga al sam proverio to i opet nista. jel ima jos neko ovakav problem a da ga je resio? HVALA
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647152. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.