Koliko vidim to su RAR-ovi, a zašto tebi explorer kaže da su OPera dokumenti samo on zna. Jedino ako nisu .HTML na kraju.
Idi lepo u Total Commander i CTRL+M i zavari im svima .RAR extenziju. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Jasno je meni da su rarovi u pitanju ali ih win ne vidi tj preuzeo je html ekstenziju! Zbog cega se to desilo nemam pojma al cu da promenim ekstenziju i da probam! Sto je najgore izgleda sam popasao i neki virus,komp mi radi ko Pentium I od nocas! Tj to nisam znao do malo pre jer sam skoro i ustao
Možda je ona svchost.exe smradina pa ti šlogira sve redom. A i ako je skinut fajl sa html extenzijom, a dešava se, nema problema, mutli rename će to da reši. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Jasno je meni da su rarovi u pitanju ali ih win ne vidi tj preuzeo je html ekstenziju :: Zbog cega se to desilo nemam pojma al cu da promenim ekstenziju i da probam :: Sto je najgore izgleda sam popasao i neki virus,komp mi radi ko Pentium I od nocas :: Tj to nisam znao do malo pre jer sam skoro i ustao :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: ::
Gledam zauzece resursa.Sve je na normali a vuce se kao mrcina.Radi kao da je 300 Mhz! Nista od servisa nije ukljuceno sve je na normali.
I Want to believe - The truth is out there
:: :: Možda je ona svchost.exe smradina pa ti šlogira sve redom :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Jasno je meni da su rarovi u pitanju ali ih win ne vidi tj preuzeo je html ekstenziju :: :: Zbog cega se to desilo nemam pojma al cu da promenim ekstenziju i da probam :: :: Sto je najgore izgleda sam popasao i neki virus,komp mi radi ko Pentium I od nocas :: :: Tj to nisam znao do malo pre jer sam skoro i ustao :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: ::
Promenio ali izbacuje neki error prilikom raspakivanja! @bax2003@ A i ovo za ekstenziju bi se setio u qrcu da mi nisi rekao!Funkcionisem kao mrtav konj,spavao sam svega par sati a jos me ovo sranje sad a drnda!
Blago tebi, ti si spavao. Nisam video krevet dva dana. Boles.... Hahahahahahahahahaaaa.... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Promenio ali izbacuje neki error prilikom raspakivanja :: @bax2003@ A i ovo za ekstenziju bi se setio u qrcu da mi nisi rekao!Funkcionisem kao mrtav konj,spavao sam svega par sati a jos me ovo sranje sad a drnda :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: ::
Nebi ni ja spavao al veceras i sutra radim.Ne zelim da umrem negde pod stolom ahahahahah...
I Want to believe - The truth is out there
:: :: Blago tebi, ti si spavao. Nisam video krevet dva dana. Boles... :: Hahahahahahahahahaaaa... :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Promenio ali izbacuje neki error prilikom raspakivanja :: :: @bax2003@ A i ovo za ekstenziju bi se setio u qrcu da mi nisi rekao!Funkcionisem kao mrtav konj,spavao sam svega par sati a jos me ovo sranje sad a drnda :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: ::
Ja ti sa posla kucam. Vidim dve tastature.....aha evo je i treća, tako da ću brže da kucam,
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Nebi ni ja spavao al veceras i sutra radim.Ne zelim da umrem negde pod stolom ahahahahah.. :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: Blago tebi, ti si spavao. Nisam video krevet dva dana. Boles... :: :: Hahahahahahahahahaaaa... :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: Promenio ali izbacuje neki error prilikom raspakivanja :: :: :: @bax2003@ A i ovo za ekstenziju bi se setio u qrcu da mi nisi rekao!Funkcionisem kao mrtav konj,spavao sam svega par sati a jos me ovo sranje sad a drnda :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: :: Ja ti sa posla kucam. Vidim dve tastature.....aha evo je i treća, tako da ću brže da kucam :: :: :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Nebi ni ja spavao al veceras i sutra radim.Ne zelim da umrem negde pod stolom ahahahahah.. :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Blago tebi, ti si spavao. Nisam video krevet dva dana. Boles... :: :: :: Hahahahahahahahahaaaa... :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Promenio ali izbacuje neki error prilikom raspakivanja :: :: :: :: @bax2003@ A i ovo za ekstenziju bi se setio u qrcu da mi nisi rekao!Funkcionisem kao mrtav konj,spavao sam svega par sati a jos me ovo sranje sad a drnda :: :: :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647152. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.