Narode , jel neko zna da li onaj tocak na sred ekrana sa ikonicama u njemu kao precice koji je trebalo da dodje sa win 7 postoji ili ne ? Ili ja ne znam da ga aktiviram :) ? Trazio trazio al nema nigde a na nekim prezentacijama OS u pocetku ga je bilo ! Kod mene je zadnji 64-bit. Win 7 !
Pa sigurno onda ,kad su sad zaključali kad ćedu otključat,sigurno kad bude FINALNA.i
A evo još nešto od MICROSOFTA
Microsoft Quick Fix
Najčešći problemi koji pogađaju korisnike Windows operativnog sistema bi uskoro mogli da budu rešavani mnogo lakše nego sada od strane samih korisnika. Naime, kompanija Microsoft je najavila da će na svojim stranicama za podršku postaviti tastere „Fix It“ koji kada ih korisnik klikne kursorom miša detaljno objašnjavaju najčešće probleme sa kojima se korisnici mogu susresti i načine za njihovo rešavanje. Takođe, klikom na ovaj taster korisnik može da preuzme softver koji kada se pokrene izvodi seriju koraka koja je potrebna za rešavanje specifičnog problema ili uklanjanje bug-a. Microsoft takođe ima planove da proširi ovu uslugu i na popravku sistema od kraha.
To niko ne zna. Možda će odustati, možda ne. Mislim da vredi, smorio je stari taskbar još od Windows-a 95 nije se promenio skoro ni malo osim grafički. Grupisanje taskova je jeddina promena, koju inače uvek isključim _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: a da li to znaci da ce sve to biti otkljucano sa finalnom verzijom ?? :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647152. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.