Zakucava CPU 100% čim se podigne. To je Spooler SubSystem App or Windows Print Spooler Service. Skenirao sam sistem sa MalwareBytes, SpybotSearch&Destroy, Spyware Terminator, NOD32 današnji update i ništa ne nalazi, a spoolsv.exe i dalje zakucava CPU 100%.
Da li je neko imao sličan problem i kako ga je rešio? Ili ako neko ima još neki predlog šta bih mogao da uradim bio bih mu zahvalan.
Ne traži mi se baš neko hitno rešenje jer mi ovo nije prioritet, ali bi bilo dobro rešiti ga.
Ako nemas stampac upucaj servis: run->msconfig, pa pod services nadjes Spool Server i skines stikliranu kvacicu, restartujes...
A N G E L
:: :: Zakucava CPU 100% čim se podigne :: To je Spooler SubSystem App or Windows Print Spooler Service :: Skenirao sam sistem sa MalwareBytes, SpybotSearch&Destroy, Spyware Terminator, NOD32 današnji update i ništa ne nalazi, a spoolsv.exe i dalje zakucava CPU 100% :: :: Da li je neko imao sličan problem i kako ga je rešio :: Ili ako neko ima još neki predlog šta bih mogao da uradim bio bih mu zahvalan :: :: Ne traži mi se baš neko hitno rešenje jer mi ovo nije prioritet, ali bi bilo dobro rešiti ga :: ::
Ako ne koristis ili nemas stampac...kucaj mscofig i na desnoj strani ces videti tab gde ti pise sta se od servisa i programa dize sa winom...samo izkljuci to i vozi....
:: Ako ne koristis ili nemas stampac...kucaj mscofig i na desnoj strani ces videti tab gde ti pise sta se od servisa i programa dize sa winom...samo izkljuci to i vozi... :: :: :: edit: muhahah...masino,masino :P :: :: :: Ajd uzdravlje :) :: ::
To sam i uradio, ali znam brate da će neko hteti da je8eno štampa na njemu, osećam.
A kad to bude trebalo da se uradi taj servis će praviti problem kad se ponovo aktivira.
Ali hvala u svakom slučaju.
:: isti odgovor, isto vreme :))) :: :: A N G E L :: :: :: :: Ako ne koristis ili nemas stampac...kucaj mscofig i na desnoj strani ces videti tab gde ti pise sta se od servisa i programa dize sa winom...samo izkljuci to i vozi... :: :: :: :: :: :: edit: muhahah...masino,masino :P :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: :: ::
Nece praviti, samo ga podignes i to je to: services.msc Enable -> Automatic
A N G E L
:: :: To sam i uradio, ali znam brate da će neko hteti da je8eno štampa na njemu, osećam :: :: A kad to bude trebalo da se uradi taj servis će praviti problem kad se ponovo aktivira :: :: Ali hvala u svakom slučaju. :: :: :: isti odgovor, isto vreme :))) :: :: :: :: A N G E L :: :: :: :: :: :: :: Ako ne koristis ili nemas stampac...kucaj mscofig i na desnoj strani ces videti tab gde ti pise sta se od servisa i programa dize sa winom...samo izkljuci to i vozi... :: :: :: :: :: :: :: :: :: edit: muhahah...masino,masino :P :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: :: :: :: ::
:: Nece praviti, samo ga podignes i to je to: services.msc Enable -> Automati :: :: :: A N G E L :: :: :: :: :: :: To sam i uradio, ali znam brate da će neko hteti da je8eno štampa na njemu, osećam :: :: :: :: A kad to bude trebalo da se uradi taj servis će praviti problem kad se ponovo aktivira :: :: :: :: Ali hvala u svakom slučaju. :: :: :: :: :: isti odgovor, isto vreme :))) :: :: :: :: :: :: A N G E L :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ako ne koristis ili nemas stampac...kucaj mscofig i na desnoj strani ces videti tab gde ti pise sta se od servisa i programa dize sa winom...samo izkljuci to i vozi... :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: edit: muhahah...masino,masino :P :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.