Pokušao sam da pregazim XP-om Vistu. Međutim dvaputa sam već popio BSOD kod dela kada treba prvi put da se lap restartuje. Pošto ovo radim prvi put moguće da grešim negde. Ima li neko ideju kako da rešim ovo?
edit: na sajtu Acera nema nikakvih drajvera za XP!!! Mislim, dakle u opasnosti sam.
Dakle, nije greska sa AHCI/SATA %^^%&&*@ hm...drajvere mozes naci na netu ako googlas, nema ovako preko zvanicniih linkova...ja sam nasao za Dell i Toshiba pre par dana sam radio 2 laptopa, isto zamena Vista za XP...kao i ti, nisma imao probelem a lapovi su 2008 godiste. Probaj WinXP SP3
A N G E L
:: Pokušao sam da pregazim XP-om Vistu. Međutim dvaputa sam već popio BSOD kod dela kada treba prvi put da se lap restartuje. Pošto ovo radim prvi put moguće da grešim negde. Ima li neko ideju kako da rešim ovo :: :: edit: na sajtu Acera nema nikakvih drajvera za XP!! :: Mislim, dakle u opasnosti sam.
Negde sam zaturio sp3 instalacioni disk. Ovaj BSOD mi se dešava sa sp2. Mislim, dakle u opasnosti sam.
:: Dakle, nije greska sa AHCI/SATA %^^%&&*@ hm...drajvere mozes naci na netu ako googlas, nema ovako preko zvanicniih linkova...ja sam nasao za Dell i Toshiba pre par dana sam radio 2 laptopa, isto zamena Vista za XP...kao i ti, nisma imao probelem a lapovi su 2008 godiste. Probaj WinXP SP :: :: :: A N G E L :: :: :: :: Pokušao sam da pregazim XP-om Vistu. Međutim dvaputa sam već popio BSOD kod dela kada treba prvi put da se lap restartuje. Pošto ovo radim prvi put moguće da grešim negde. Ima li neko ideju kako da rešim ovo :: :: :: :: edit: na sajtu Acera nema nikakvih drajvera za XP!! :: :: Mislim, dakle u opasnosti sam.
Ipak je AHCI bio uključen(nisam lepo objasnio problem sa prvim restartovanjem). Prvi put nalećem na ovo. Za drajvere ću da krenem sa kopanjem. Mislim, dakle u opasnosti sam.
Instalirao sam kolegi, čini mi se 5215 ili tako nešto, keleraba procesor, intelče. Drajvere sam našao na gomili kod nekog lika na netu koji ih je sve skupio, uglavnom, ono što bi ja mislio da skinem bilo je u preko 75% slučajeva pogrešan drajver, tako da mi je mnogo pomogao. Link nemam više (traži preko google-a, i ne drži se čvrsto svog modela acera jer su manje-više isti q). Ako ti baš trebaju drajveri, imam ih na hdd-u zbog nečega su ostali, pa, ako odgovaraju tvom modelu - zvuk, lan, modem i sl., traži preko mail-a.
Zanimljivo da ama baš nigde nema drva za 5230 ali sam našao za 5220 pa ću da probam. Ukoliko ne uspem kontaktiraću te. Hvala. Mislim, dakle u opasnosti sam.
:: Instalirao sam kolegi, čini mi se 5215 ili tako nešto, keleraba procesor, intelče. Drajvere sam našao na gomili kod nekog lika na netu koji ih je sve skupio, uglavnom, ono što bi ja mislio da skinem bilo je u preko 75% slučajeva pogrešan drajver, tako da mi je mnogo pomogao. Link nemam više (traži preko google-a, i ne drži se čvrsto svog modela acera jer su manje-više isti q). Ako ti baš trebaju drajveri, imam ih na hdd-u zbog nečega su ostali, pa, ako odgovaraju tvom modelu - zvuk, lan, modem i sl., traži preko mail-a :: :: http://www.youtube.com/watch?v=Ism72DUuNZ4&feature=relate :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Ali ali, ali ovo je M870(il sam permutovao cifre 8 i 7) AMD K11 i grafika je HD3200...procesor je Athlonx2. Sutra ću dostaviti tačnu konfu., Mislim, dakle u opasnosti sam.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.