Kod druga neverovatno glup problem. Jednostavno Disk Defragmenter i Scan Disk nece da rade, pokrenu se ali izbaci neku poruku u kojoj kaze da je nemoguce da zapocne SCAN ! (ne radi ni analiza na Disk Defragmenter) ! Neznam do caga je to a i jos nesto sam pirmetio da mu se na C: kreira folder RECYCLER HELP F1 ljudi
Mnogo je glup je i zove se virus, koji nijedan komercijalni Anti-virus ne vidi.
Instaliraj Malwarebyte`s Antimalware i Ad-Aware i nateraj da skeniraju čitav kompijuter, u Safe Mode-u, kada ga uključiš, pa pre nego što se pojavi Windows Xp logo sa onim plavim crtama što `prolaze`, ti pritiskaj F8 na tastaturi i pojaviće se `meni` i tu onda izaberi Safe Mode i prEtisni enter.
I meni deluje kao neki podmukli virus... Slazem se da proba sa programima koje si mu predlozio samo se ne slazem da JEDNOM MESECNO skenira komp...to treba raditi dosta cesce,npr. JEDNOM NEDELJNO!!!
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: Avast 4.8 Pro ili Nod32 2.7.nešto i otprilike jednom mesečno Full scan preko sva 3 programa :: :: Nagluhi glasnogovornik mumlafona
mnogi antivirusi mi nisu pomogli ali ovaj jeste...mlogo je efikasan i besplatan..nije aktivna zastita nego samo sluzi da ocisti racunar..zove se cure it dr.web..mislim da je oko 12 mb..probaj neces se pokajati
:: Kod druga neverovatno glup problem :: Jednostavno Disk Defragmenter i Scan Disk nece da rade, pokrenu se ali izbaci neku poruku u kojoj kaze da je nemoguce da zapocne SCAN ! (ne radi ni analiza na Disk Defragmenter) :: Neznam do caga je to a i jos nesto sam pirmetio da mu se na C: kreira folder RECYCLE :: HELP F1 ljudi
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.