Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Švalerski deo Viste.
STRANA 1 OD 1
Slavuj Švalerski deo Viste. 09.02.2009. 00:57 T15291

status: user
broj poruka: 2236
Ima na Visti, dole levo u Taskbar-u, ikonica Window Switch ili tako nešto... uglavnom, kada se klikne na Њ, pojave se svi trenutno aktivni ``prozori``, umanjeni i okrenuti za jedno 30 stepeni po horizontalnoj osi, i skrolovanjem se pomeraju, kao vizit karte po onom bubnju, pa, da li postoji neka slična aplikacija za, o nefunkcionalni, prastari, ne toliko bezbedni i po defaultu netransparentni Xp ?

Nagluhi glasnogovornik mumlafona
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Zmajko ... 09.02.2009. 03:35 #95512

broj poruka: 1228
To ima ime i zove se Windows Flip 3D (win+Tab ili Win+Scroll)i poprilicno je smesna funkcija u odnosu na ono sto stize u Win 7. Koliko si upucen u Vistu, moram da napisem da i nije bas u redu da je pljujes =)

Za XP procesljaj stardock.com posto, ako me secanje ne vara. koristis StyleXP koji je teski sit. Posto iz Stardock-a onaj njihov ObjectDock baguje, probaj Stardock iz punksoftware-a... Meni je on radio kako treba. Mozda su popravili bagove u novijim verzijama, ne znam posto nista od toga nisam koristio jedno 3-4 godine.

Pozdrav!

EDIT: ko nema u vuglu, ima u guglu =)
http://www.nirmaltv.com/2008/02/27/get-aero-effect-3d-flip-in-windows-xp-with-winflip/
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Slavuj naslov 09.02.2009. 11:31 #95537

broj poruka: 2236
Hvala za sajt, objašnjenje i mišljenje. To je to što sam ШЋЕО.

Ne koristim Style Xp odavno, imam utisak da je to oko 2-3 meseca.

Uživaj u Visti. Ja sam prestar za kič, šarenilo i nefunkcionalnost, bilo kog oblika i kvantiteta. Treba mi pouzdanost i kompatibilnost sa programima drugih ljudi sa kojima sarađujem, i po mogućstvu, brzina, jer mi štedi slobodno vreme=pare=raspoloženje, i, do sada, XP je sve od navedenog ispunjavao i čini mi se da će 100% bar još godinu dana nastaviti da bude tako. Inače, rado bih se sa tobom ``objašnjavao`` oko toga šta je, kako, koliko, zašto i od čega bolje/lošije, ali, na obostranu žalost, nemam toliko vremena.

EDIT: Drugi guglu za onog što ima u vuglu, i pritom se još zadovoljno smeju, `vako =), i na kraju, svima lepo i svi zadovoljni.

Nagluhi glasnogovornik mumlafona
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Zmajko ... 09.02.2009. 14:09 #95549

broj poruka: 1228
Ma sve je to kuLJ, nego reci ti meni kako ti izdrzavas to ustajanje u 5 ujutro? XD

Hohoho!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs