Zanima me, posto koristim Win 7 beta verziju koja je nakon instalacije sistema instalirala drivere za sve komponente u kompjuteru, dakle sve je urednio prepoznala, ukoliko zelim da stavim drivere za graficku i zvucnu koji su pisani za Vista 64 bita da li je potrebno prethodno uninstalirati postojece drivere ili mogu i da ih instaliram preko njih? mkukic
Widim da vas dvojica korpistite win 7 beta. Pa jel vredi sta jel upotrebljiv, kako se ponasa, OBZIROM DA JE U FAZI TESTIRANJA?? Ja imam XP i Vistu. Mislim da cu Vistu ukloniti, stavio bih taj win 7 ako se moze raditi nanjemu, nis do sada koristio beta verzije os-a. pozz Vuk
Hvala BEmpire! @vuk125 Win 7 koristim od dana kada je izasao, znaci nekih mesec dana, i mogu ti reci da sam odusevljen sistemom u svakom pogledu. XP nisam ni pokrenuo duze vreme, imam dual boot, jer mi u Win 7 radi sve sto mi je potrebno a bavim se programiranjem, odigram po koju igru, kodeci obavljaju svoj posao extra, ogromna vecina programa radi, samo treba negde da skine najnovija verzija... Sve u svemu sistem, iako je u beta fazu, je odlican i pravo je uzivanje raditi u njemu. mkukic
W7 x64(za x32 ne znam,posto nisam probao) radi tako dobro da covek tesko moze zamisliti da je beta,al kako stvari stoje za koji mesec izade RTM verzija,pa verovatno jos ove godine i finalna verzija!Znaci sve radi kao sto i treba,barem ja nisam imao skoro nikakvih problema,i pravo da kazem ovako stablinu OS jos nisam koristio,stvarno ne mogu nista lose reci,a i brzina je na zavidnom nivou,a da danas je tacno 30-ti dan od kad koristim kao primarni OS,i nijedan pad sistema nisam imao,tako da ti slobodno mogu da kazem da probaj,neces nista izgubiti a dobiti mozes mnogo!Poz!!!
Odgovor na tvoje pitanje lezi ovde da ja ne ponavljam... http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=14384&forid=23&katid=6 @peguar Stvarno nisam testirao zahteve igre jer mi je particija za Win 7 svega 30gb a sama instalacijai Vs2008 su mi pojeli 20 gb + ostali programi tako da mi je ostalo cca 5 gb slobodno i ne bih da ga punim do kraja :D mkukic
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.