Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
tune up 2009
STRANA 1 OD 1
bunjevac tune up 2009 07.02.2009. 22:11 T15262

status: user
broj poruka: 578

da li ga neko koriti i kako ste zadovoljni?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dragot re 07.02.2009. 22:15 #95251

broj poruka: 1149
Znaci sve do pre neki dan sam koristio System Mehanic 8 i resio sam da ga izbrisem i da instaliram po prvi put Tune up i komp. mi je prodiso...

Sve preporuke...

TheGame ... 07.02.2009. 22:31 #95258

broj poruka: 719

Licno sam ga probao a i citao sam da je to jedan od najboljih programa za svoju namenu...Znaci radi sve zivo...ciscenje registrija,nepotrebnih fajlova,radi defragmentaciju diska i jos milion stvari...Jednom rijecju...NAJBOLJI....

Dachman TuneUp 07.02.2009. 22:37 #95261

broj poruka: 630
Nista drugo ne mogu reci nego da je mnogo dobar i pouzdan program.
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Alexva Na preporuku 08.02.2009. 01:19 #95286

broj poruka: 134

druga probao sam tune up 2008, čim je izašao prešao sam na 2009 i od tada samo njega koristim za održavanje računara i mogu samo da kažem reči hvale za njega održava kompletan sistem i to odlično!
petar6 Re..TuneUp 2009 08.02.2009. 10:32 #95302

broj poruka: 129

Sto se tice TuneUp programa,koristio sam ga zadnje 3 godine,znavi jos od v.2007 koja je izasla negde sredinom 2006god. Odusevio sam se bio programom jer ima jako puno mogucnosti i dozvoljava ti da vrlo jednostavno podesis racunar za tvoje potrebe i onako kako ti odgovara!
E sad,jedini problem koji sam ja primetio je sa `1-click Maintrance` koji se nalazi u sklopu TuneUp-a, i koji mi se u pocetku cinio kao jako dobar cistac repovai svih ostalih `mrvica` po sistemu,ALI posle duzeg vremena sam video da on pored tih `mrvica` obrise i neke sitnice koje su bitne za sam Windows,tako da se posle izvesnog vremena sve cudnije i cudnije ponasao racunar (da napomenem da nije zbog virusa ili tako neceg). Tako da ako mozes u v.2009 da iskljucis taj 1-Click Maintrance imao bi odlican program!! Kao sto rece Dragot `komp. mi je prodiso...`

Pozdrav
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
LonleyMax Re: Re..TuneUp 2009 08.02.2009. 13:42 #95328

broj poruka: 1475
ne bih se slozio sa tobom oko 1-Click Maintrance... na svim racunarima koje u drustvu odrzavam pa i mom ne pravi provlem... verovatno si nesto izbrljao i sam u trenutku ili posle (mozda i pre) koriscenja 1-Click Maintrance pa mislis da ti komp pobrljavio od toga... ne program je sasvim dobar... mlogo dobro radi posao!!!

::
:: Sto se tice TuneUp programa,koristio sam ga zadnje 3 godine,znavi jos od v.2007 koja je izasla negde sredinom 2006god. Odusevio sam se bio programom jer ima jako puno mogucnosti i dozvoljava ti da vrlo jednostavno podesis racunar za tvoje potrebe i onako kako ti odgovara!
:: E sad,jedini problem koji sam ja primetio je sa `1-click Maintrance` koji se nalazi u sklopu TuneUp-a, i koji mi se u pocetku cinio kao jako dobar cistac repovai svih ostalih `mrvica` po sistemu,ALI posle duzeg vremena sam video da on pored tih `mrvica` obrise i neke sitnice koje su bitne za sam Windows,tako da se posle izvesnog vremena sve cudnije i cudnije ponasao racunar (da napomenem da nije zbog virusa ili tako neceg). Tako da ako mozes u v.2009 da iskljucis taj 1-Click Maintrance imao bi odlican program!! Kao sto rece Dragot `komp. mi je prodiso...`
::
:: Pozdrav
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs