Jes` da im budem beta tester za džabe, a posle mi traže pare za taj proizvod sa kojim ću svejedno da se napatim popravljajući/čisteći ga od virusa svojim prijateljima.
Linux user #457299, Ubuntu user #22262, Ubuntu Serbia user #738
:: Jes` da im budem beta tester za džabe, a posle mi traže pare za taj proizvod sa kojim ću svejedno da se napatim popravljajući/čisteći ga od virusa svojim prijateljima :: :: Linux user #457299, Ubuntu user #22262, Ubuntu Serbia user #738 :: ::
Da, a ti i tvoji prijatelji svi redom imate legalne verzije Windowsa...
:: :: Jes` da im budem beta tester za džabe, a posle mi traže pare za taj proizvod sa kojim ću svejedno da se napatim popravljajući/čisteći ga od virusa svojim prijateljima :: :: :: :: Linux user #457299, Ubuntu user #22262, Ubuntu Serbia user #738 :: :: :: :: :: :: Da, a ti i tvoji prijatelji svi redom imate legalne verzije Windowsa.. :: :: :: : Ne vidim zasto bi to bio problem (`legalne verzije...`) obzirom da je sam Micro$oft ilegalna firma (sa debelim dosijeom tuzbi na osnovu kojih je osudjivana). Ko ne veruje neka proveri: postoje autenticni, od strane renomiranih svetskih kompjuterskih strucnjaka priznati dokazi o ilegalnim delatnostima Big Bad Bill-a i njegovih drugara koje su prethodile osnivanju pomenute firme... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - A ukrasti od lopova nije greh. Dapache, shtono bi rekli pokatolicheni Srbi .
Virusi ne idu na legalne verzije? Nema grešaka u legalnom softveru?
Inače, voleo bih kada bi svi imali legalne Windowse. Ja imam legalni XP sp2.
Linux user #457299, Ubuntu user #22262, Ubuntu Serbia user #738
:: :: Jes` da im budem beta tester za džabe, a posle mi traže pare za taj proizvod sa kojim ću svejedno da se napatim popravljajući/čisteći ga od virusa svojim prijateljima :: :: :: :: Linux user #457299, Ubuntu user #22262, Ubuntu Serbia user #738 :: :: :: :: :: :: Da, a ti i tvoji prijatelji svi redom imate legalne verzije Windowsa...
Legalan Windows = i ona kap iz okaaaa... što teče kad si drogiran...
07.02.2009. 21:33
status: user broj poruka: 2236
`ajde, objasni ti meni sad, šta to konkretno tvoj legalni Windows SP2, koji lično ti koristiš, i koji bi voleo da svi koriste, ima/omogućava, što bilo koji drugi, neki koji bi ti nazvao ilegalnim, nema/ne omogućava ?
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.