Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
IE 8 RC1...
STRANA 1 OD 1
LonleyMax IE 8 RC1... 06.02.2009. 10:53 T15229

status: user
broj poruka: 1475
da li neko koristi i kakva su iskustva...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vlajkic re: 06.02.2009. 11:03 #94933

broj poruka: 609

bas htedoh juce da postavim to pitanje....ja ga koristim i za sad mi je super..doduse tek 2 dana...pozz

Slavuj ... 06.02.2009. 11:30 #94935

broj poruka: 2236
ТШИ, као и сви до сад.

Nagluhi glasnogovornik mumlafona
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
NMY WHY ? 06.02.2009. 13:03 #94944

broj poruka: 1509
Zasto koristiti shit od (S)Explorera kada postoje GODZILLA i CHROME ?
Ne vidim razlog zasto mijenati nesto sto EXTRA radi za nesto nesigurno i nepouzdano kao (S)Explorer pa makar to bila i Release Candidate verzija xD...

SONY VAIO VGN-FW285J

petar6 TAKO JE 06.02.2009. 15:58 #94962

broj poruka: 129

U potpunosti se slazem. Nema potrebe zamarati se sa jadnim IE koji sa $minkom pokusava KAO da ubaci nesto novo!!!
Imas FireFox koji se pokazao kao najbolji sa previse extenzija i jednostavnom bezbednoscu.Jedina stvar je sto guta RAM ali kakve su masine danas postale standard,to se i ne oseti
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
petar6 TAKO JE 06.02.2009. 15:58 #94963

broj poruka: 129

U potpunosti se slazem. Nema potrebe zamarati se sa jadnim IE koji sa $minkom pokusava KAO da ubaci nesto novo!!!
Imas FireFox koji se pokazao kao najbolji sa previse extenzija i jednostavnom bezbednoscu.Jedina stvar je sto guta RAM ali kakve su masine danas postale standard,to se i ne oseti
LonleyMax Al me iznapusavaste kao da sam debil... 06.02.2009. 20:25 #95001

broj poruka: 1475
i ja koristim mozilu i chrome, ali da bi update-ovao win moram da koristim ie zar ne???
Pa da mi radi malo brze to cudo i da mi ne ulete neki ne pozvani gosti dok to radim pitam kakav je... da li je sigurniji i brzi...

Ovako ukratko mislim da je mnogo brzi nego 7, a i malo sigurniji posle izlaska iz IE 7 u adaware mi nalazio po 9 trackin cookie a sada 1-2 kako kada...
gile23 Re: Al me iznapusavaste kao da sam debil... 06.02.2009. 20:28 #95002

broj poruka: 9121
Evo i ja da te iznapusavam samo instaliraj IE8, ako updatujes Windows verovatno ce ti nesto bataliti posto ti je taj windows update po meni go krs, a bolje koristi ovo vec pomenuto, chrome i firefox,...

Pozdrav!

:: i ja koristim mozilu i chrome, ali da bi update-ovao win moram da koristim ie zar ne??
:: Pa da mi radi malo brze to cudo i da mi ne ulete neki ne pozvani gosti dok to radim pitam kakav je... da li je sigurniji i brzi..
::
:: Ovako ukratko mislim da je mnogo brzi nego 7, a i malo sigurniji posle izlaska iz IE 7 u adaware mi nalazio po 9 trackin cookie a sada 1-2 kako kada...
zzarko Re: Re: Al me iznapusavaste kao da sam debil... 06.02.2009. 20:35 #95006

broj poruka: 128

Cekaj bre Gile, kako mislis go krs???

Kako mislis da imas stabilan i zasticen sistem ako nemas update-ovan Win?

Antivirusom???

:: Evo i ja da te iznapusavam samo instaliraj IE8, ako updatujes Windows verovatno ce ti nesto bataliti posto ti je taj windows update po meni go krs, a bolje koristi ovo vec pomenuto, chrome i firefox,..
:: Pozdrav
gile23 Re: Re: Re: Al me iznapusavaste kao da sam debil... 06.02.2009. 20:40 #95007

Ovako, imao je covek cist kao suza XPSP2, onda mu neki car pokrene update, updatuje ga, sistem odmah krenuo da cima, kuje, ne radi, onda on resi da vrati sistem na pre neki dan, i cim ga je vratio nikakva frka sve funkcionise kako treba, a antivirus je sasvim dovoljan, kada izadje novi virus oni nov update,...

Pozdrav!

:: Cekaj bre Gile, kako mislis go krs??
:: Kako mislis da imas stabilan i zasticen sistem ako nemas update-ovan Win
:: Antivirusom???
:: :: Evo i ja da te iznapusavam samo instaliraj IE8, ako updatujes Windows verovatno ce ti nesto bataliti posto ti je taj windows update po meni go krs, a bolje koristi ovo vec pomenuto, chrome i firefox,..
:: ::
:: :: Pozdrav
Equinoxe Re: 06.02.2009. 20:47 #95009

broj poruka: 12057

Samo mi fali nedovršeni IE koji već godinama ima reputaciju softvera koji puca po svim šavovima. Ali svim. Dizajnerski, na nivou aplikacije, po pitanju sigurnosti....da ne nabrajam.

Njega koriste ljudi koje mrzi da probaju nešto drugu / ne znaju da postoji bilo šta drugo / boje se promene i nepoznatog / vole da experimentišu / čuli su da je FF spor i nije brz kao IE i da ne može da otvara sve strane kako treba ..... šta sam čuo stomak me boli.

A sad off
Još me boli stomak, ja ne znam kako sam izdržao da padnem:
Rekli su joj da neće da šalje mail zbog baterije. Ona je mnogo slaba, pa nema snage....
Zato i attachmenti z@jebav@ju nešto......

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

zzarko Re: Re: Re: Re: Al me iznapusavaste kao da sam debil... 06.02.2009. 20:48 #95010

I mislio sam da ces to da kazes

Antivirus nije firewall da blokira upad, ali zlocudne stvari ne prolaze kroz AV vec kroz OS, tako da je sustina imati updateovan Win.

:: Ovako, imao je covek cist kao suza XPSP2, onda mu neki car pokrene update, updatuje ga, sistem odmah krenuo da cima, kuje, ne radi, onda on resi da vrati sistem na pre neki dan, i cim ga je vratio nikakva frka sve funkcionise kako treba, a antivirus je sasvim dovoljan, kada izadje novi virus oni nov update,..
:: :: Cekaj bre Gile, kako mislis go krs??
:: :: Kako mislis da imas stabilan i zasticen sistem ako nemas update-ovan Win
:: :: Antivirusom???
:: :: :: Evo i ja da te iznapusavam samo instaliraj IE8, ako updatujes Windows verovatno ce ti nesto bataliti posto ti je taj windows update po meni go krs, a bolje koristi ovo vec pomenuto, chrome i firefox,..
:: :: ::
:: :: :: Pozdrav
gile23 Re: Re: Re: Re: Re: Al me iznapusavaste kao da sam debil... 06.02.2009. 20:54 #95011

Cuti u Visti mi je crko defender sam od sebe, a ako neki udje i vidis da ti nesto kuje reset modema i miran si,...

Pozdrav!

:: I mislio sam da ces to da kazes
:: Antivirus nije firewall da blokira upad, ali zlocudne stvari ne prolaze kroz AV vec kroz OS, tako da je sustina imati updateovan Win
:: :: Ovako, imao je covek cist kao suza XPSP2, onda mu neki car pokrene update, updatuje ga, sistem odmah krenuo da cima, kuje, ne radi, onda on resi da vrati sistem na pre neki dan, i cim ga je vratio nikakva frka sve funkcionise kako treba, a antivirus je sasvim dovoljan, kada izadje novi virus oni nov update,..
:: :: :: Cekaj bre Gile, kako mislis go krs??
:: :: :: Kako mislis da imas stabilan i zasticen sistem ako nemas update-ovan Win
:: :: :: Antivirusom???
:: :: :: :: Evo i ja da te iznapusavam samo instaliraj IE8, ako updatujes Windows verovatno ce ti nesto bataliti posto ti je taj windows update po meni go krs, a bolje koristi ovo vec pomenuto, chrome i firefox,..
:: :: :: ::
:: :: :: :: Pozdrav
zzarko Re: 06.02.2009. 20:58 #95013

Tu foru za reset modema nisam cuo jos.
gile23 Re: Re: 06.02.2009. 20:59 #95015

Mislim ako ti haker udje u komp i poce da ti pravi svakakva sranja, ti samo resetujes modem (ako si na Telekomu), prekines net, promenis IP i naci ce te za nekih 100 godina, naravno osim ako nema neki virus koji se njemu javlja,...

Pozdrav!

:: Tu foru za reset modema nisam cuo jos
zzarko Re: Re: Re: 06.02.2009. 21:06 #95019

I naravno nadas se da nisi dobio isti IP

:: Mislim ako ti haker udje u komp i poce da ti pravi svakakva sranja, ti samo resetujes modem (ako si na Telekomu), prekines net, promenis IP i naci ce te za nekih 100 godina, naravno osim ako nema neki virus koji se njemu javlja,..
:: :: Tu foru za reset modema nisam cuo jos
rasha44 u-p-d-a-t-e Windowsa 06.02.2009. 21:26 #95024

broj poruka: 1492
Automatic update je go q. Uvali ti i što ti treba, a još više što ti ne treba.

Već mi je dosadilo da ponavljam. Odeš na Micro$oftov Technet sajt, pogledaš zakrpe koje se nude i onda skineš ono što misliš da treba i sam instaliraš. Nema registracije, nema provere da li je verzija `genijalna` itd. Možeš i da se prijaviš da dobijaš Security bilten i onda ti jednom mesečno lepo stigne spisak zakrpa sa sve oznakama Critical, Important, Moderate i objašnjenjem za koji je operativni sistem određena zakrpa.

http://www.microsoft.com/technet/security/current.aspx

E, sad, ako si lenj za sve ovo - onda ništa. Samo vozi bangavi IE i uživaj.

Nightbird
ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme.
HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

gile23 Re: Re: Re: Re: 06.02.2009. 21:48 #95027

Menja uvek,...

Pozdrav!

:: I naravno nadas se da nisi dobio isti IP
:: :: Mislim ako ti haker udje u komp i poce da ti pravi svakakva sranja, ti samo resetujes modem (ako si na Telekomu), prekines net, promenis IP i naci ce te za nekih 100 godina, naravno osim ako nema neki virus koji se njemu javlja,..
:: :: :: Tu foru za reset modema nisam cuo jos
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs