Da li neko zna ime GUI aplikacije, nalik na n/v-Lite koja pravi bootabile ISO nalik na onaj Hiren ili Utra koji dizu microDOS ili Caldera openDOS okruzenje? Dakle da preko GUIa uputim na moje self-os aplikacije slicne onim sa njihovog spiska pa da on kreira rutiranje. Ne svidja mi se spisak i odabir onoga sto nudi Hiren. Znam da moze ali sam zaboravio koji je alat u pitanju, i oni isti koriste...
Da li je neko ghostovao Linux FS, EXT2/3 sa kompresiojm sa neke particije??? Koji alat radi pakovanje samo korisnog dela a ne celu particiju sa momorisanjem praznog prostora. Naime, hocu da ako ima 5GB na particiji od 30GB izlazni image fajl bude efektivnih 5GB a ne 30GB.
da najpre pazljivo procitate post pa tek onda odgovorite. BartPE je Win based Live okruzenje... ni iz daleka ne vidim slicnost sa onim sto meni treba. Ovde govorimo o selfOS ili DOS clone-u. Dakle, treba mi alatka za asembliranje run-time environment-a slicna zavrsnom izgledu i funkcionalnosti sa Hiren`s BootCD i Ultimate BootCD ali u koju bih ja dodavao svoje odabrane test aplikacije u menije
Šta bi ti da praviiš što već ne postoji kao gotovo rešenje ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: da najpre pazljivo procitate post pa tek onda odgovorite. BartPE je Win based Live okruzenje... ni iz daleka ne vidim slicnost sa onim sto meni treba. Ovde govorimo o selfOS ili DOS clone-u. Dakle, treba mi alatka za asembliranje run-time environment-a slicna zavrsnom izgledu i funkcionalnosti sa Hiren`s BootCD i Ultimate BootCD ali u koju bih ja dodavao svoje odabrane test aplikacije u menij :: :: :: A N G E L :: :: ::
... od nas, nije mi to trebalo a da sa boot cd-om, hiren`s om ili bart pe-om nisam uspeo da uradim.... linux bi jednostavno zgazio iznova a ostajali su podaci tako da mi baš za ništa nije trebalo... kopaj po net-u, ali, mislim da ćeš (ma šta mislim, siguran sam) izgubiti više vremena da to iskopaš, podesiš ili provališ kako radi nego što bi ti ikada trebalo vremena da sve obnoviš na klasične načine... mada, ko` zna, možda je rešenje na dohvat ruke samo nam nije poznato. Dakle, malo tragaj, pa onda odustani na vreme. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Radi se o firmi koja radi sa kasama (Omron npr.) u CG. A modovani programi ce sluziti za odrzavanje umrezenog sistema...server radi pod Linuxom...a tehnicarima i elektronicarima za tranfer baza, ali da ne zavisi od okruzenja, a posto takva DOSolika arhitektura moze da s evrti i na njihovim Motorola procesorima zgodno dodje. Interface je npr. RS-232, USB...a image lako mogu prilagoditi za CD, FD, USB...
Evo ti jedan od linkova gde covek opisuje kako da napravis bootabilni CD sa programima koji ti trebaju... posle samo podesi da se to sto ti treba pokrece pri startovanju
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.