Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Windows XP Gamers Edition December ...
STRANA 1 OD 1
Plamen Windows XP Gamers Edition December ... 05.02.2009. 00:23 T15196

status: user
broj poruka: 2836
Kod mene na mrezi sam pronasao neki Windows XP Gamers Edition December (2008)xp.sp3.5512.dx10.gamer.edition.with.driverpacks. Skinuo sam ga. Interesuje me da li mozda ima ovaj XP, kakav je u radu, koja je razlika izmedju obicnog XP professional SP2 i ovog?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Alexva Te 05.02.2009. 00:26 #94644

broj poruka: 134

skraćene verzije će ti trajati možda oko mesec dana i posle naravno reinstalacija!koristio sam i black edition i gamers i ništa od toga ne može da se poredi sa regulranom verzijom OS-a!
Equinoxe Re: Te 05.02.2009. 00:45 #94653

broj poruka: 12057

Tačno.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

::
:: skraćene verzije će ti trajati možda oko mesec dana i posle naravno reinstalacija!koristio sam i black edition i gamers i ništa od toga ne može da se poredi sa regulranom verzijom OS-a
Slavuj ... 05.02.2009. 00:47 #94655

broj poruka: 2236
http://www.downarchive.com/software/operating/13617-windows-xp-professional-sp3-corporate-february.html

Nagluhi glasnogovornik mumlafona
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: ... 05.02.2009. 01:04 #94663

broj poruka: 12057

Ma jašta zavariš ovo i miran si. Tweakuješ sam kako oćeš i miran si.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

:: http://www.downarchive.com/software/operating/13617-windows-xp-professional-sp3-corporate-february.htm
:: Nagluhi glasnogovornik mumlafona
obradmi Ne bih preporucio nista sem oficijalne MS verzije 05.02.2009. 01:16 #94666

broj poruka: 7722
Najbolje je kad ti prodje serial i miran si.Last XP ,Black edition ......ili ima trojance ili se nakaci na trojance ,vrlo je rizicno .....

LonleyMax ZA razliku od ostalih... 05.02.2009. 07:58 #94691

broj poruka: 1475
mozda ja i gresim ali reci cu ti jednu verziju wina koji nije oficijalna a radi kao sat...

Windows Tiny XP Platinum 2 Edition (service pack 2) ali posto je `legalan` mozes ga skroz fino update-ovati i skidati sta ti volja bez rizika od virusa kad trazis aktivatore po netu za obican win...

a to da ce brzo da pukne... NECE evo meni radi skoro dva meseca savrseno (preziveo je mnogo virusa, mnogi kazu da kad je komp kloknut win oce sam da prsne (komp stoji na 3.9GHz za svaki dan) i mogu da ti kazem da je ovaj win jako brz... uz cinjenicu da je olaksan sa raznoraznim procesima mozes ti jos malo da ga doradis u zavisnosti od potreba, ja sam poiskljucivao jos koji proces - 270MB u idle sa drajverma, avastom, msn i naravno ostalim win procesima, ukupno ih ima 32-33)...

A evo i slicica pa se mozes uveriti koliko mi traje win... i ujedno dokaz da ne mora da znaci da su Tweak-ovani windows lako puca i lose radi: http://img18.imageshack.us/img18/1781/winjh6.jpg
gman ma da 05.02.2009. 13:52 #94739

broj poruka: 1111
oficijalni i to je to
sad ih bar ima hrpa, i onih msdn-ovih
inace, sto se tice procesa, poiskljucujes sve sto se pali pri dizanju win-a (mislim na programe), a i par win-ovih, ne znam sad na pamet, i to je to
meni se pali samo nod
a imam valjda 18 aktivnih procesa pri paljenju i to je oko 150 MB
kad sam bio bas u tom fazonu smanjivanja koriscenja memorije od strane programa koji nisu igre stizao sam i do ispd 100 MB
ali je u to vreme i memorije bilo mnogo manje

ulsi

CrowBgd Re: ... 05.02.2009. 14:37 #94751

broj poruka: 1376

:: http://www.downarchive.com/software/operating/13617-windows-xp-professional-sp3-corporate-february.htm
:: Nagluhi glasnogovornik mumlafona

Jel ovaj bas valja? Ja koristim 2 god jedan koji ima ubacene peceve moje i ok radi. Malo je ipak bagljav , takav je od rodjenja/
Slavuj ... 05.02.2009. 17:30 #94781

broj poruka: 2236
Jes` vala, jašta more.

Nagluhi glasnogovornik mumlafona
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs