Kod mene na mrezi sam pronasao neki Windows XP Gamers Edition December (2008)xp.sp3.5512.dx10.gamer.edition.with.driverpacks. Skinuo sam ga. Interesuje me da li mozda ima ovaj XP, kakav je u radu, koja je razlika izmedju obicnog XP professional SP2 i ovog?
skraćene verzije će ti trajati možda oko mesec dana i posle naravno reinstalacija!koristio sam i black edition i gamers i ništa od toga ne može da se poredi sa regulranom verzijom OS-a!
Tačno. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: :: :: skraćene verzije će ti trajati možda oko mesec dana i posle naravno reinstalacija!koristio sam i black edition i gamers i ništa od toga ne može da se poredi sa regulranom verzijom OS-a ::
Ma jašta zavariš ovo i miran si. Tweakuješ sam kako oćeš i miran si. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
mozda ja i gresim ali reci cu ti jednu verziju wina koji nije oficijalna a radi kao sat...
Windows Tiny XP Platinum 2 Edition (service pack 2) ali posto je `legalan` mozes ga skroz fino update-ovati i skidati sta ti volja bez rizika od virusa kad trazis aktivatore po netu za obican win...
a to da ce brzo da pukne... NECE evo meni radi skoro dva meseca savrseno (preziveo je mnogo virusa, mnogi kazu da kad je komp kloknut win oce sam da prsne (komp stoji na 3.9GHz za svaki dan) i mogu da ti kazem da je ovaj win jako brz... uz cinjenicu da je olaksan sa raznoraznim procesima mozes ti jos malo da ga doradis u zavisnosti od potreba, ja sam poiskljucivao jos koji proces - 270MB u idle sa drajverma, avastom, msn i naravno ostalim win procesima, ukupno ih ima 32-33)...
oficijalni i to je to sad ih bar ima hrpa, i onih msdn-ovih inace, sto se tice procesa, poiskljucujes sve sto se pali pri dizanju win-a (mislim na programe), a i par win-ovih, ne znam sad na pamet, i to je to meni se pali samo nod a imam valjda 18 aktivnih procesa pri paljenju i to je oko 150 MB kad sam bio bas u tom fazonu smanjivanja koriscenja memorije od strane programa koji nisu igre stizao sam i do ispd 100 MB ali je u to vreme i memorije bilo mnogo manje
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.