Nisam video slicnu temu, a pretpostavljam da ima dosta ljudi kojima treba da se instalira OS i isti `utegne` kako treba.Gomilu puta dobijem kuciste od prijatelja, a nemam vremena da se bavim ovom tematikom pa bih voleo i ja da znam gde iste da uputim.
Ima li nekog ko se bavi ovim (detekcija kvara, instalacija sistema i svega ostalog tipa kodeci, net, antivirus program...)? Ako ima napisite neki kratak CV fazon i naravno - tarifu.
Kad vec mogu silne firme da se reklamiraju ovde mislim da i forumasi (ruku na srce, bez kojih ovaj sajt ne bi bio to sto jeste) imaju pravo da u jednoj temi izreklamiraju sebe.
Znaci neka okvirna cena za detekciju kvara, za instalaciju Windows-a, instalacija Linuxa, cuvanje podataka, ciscenje virusa... Drzi li neko casove? Kako da ljudi skidaju sa neta pomocu Rapidshare-a, torent i p2p aplikacija i slicno su pitanja koja cujem svaki dan pa mozda neko drzi casove na ovu temu, a ima ljudi koji bi se posteno otvorili samo da to nauce.
Ako nekom padne jos nesto na pamet neka me dopuni.
Instalacije su obicno 10e samo WinXP i drajveri ako ih ima na disku, inace je 20e sa skidanjem sa neta, instalacija aplikacija...na korisnikovu odgovornost zbog legalnosti, dakle, gleda se da on ne snosi odgovornost vec kaze dao mi taj i taj ja sam samo izvrsio posao ...detekcije kvara su zavisno od masine 10e, ako je server ili radna stanica ide procentualno vise i do 50e. Sklapanje bez testiranja donetih komponenti je 10e. Sa testiranjem 20e...ili vise ako se zahteva 72h BurnInTest...ali pak imas one koji i nabavljaju delove i pakuju u kuciste i instaliraju sve za samo 10e zarade...to je ubistvo, velika odgovornost i nerviranje ako nesto otkaze jer ti je to cist gubitak zbog reklamacije a mala kinta...iskreno, licno ne bih radio sklapanje, instalaciju i testiranje pouzdanosti 72h bez 50e sa donetim delovima...Imas i ovde forumasa koji imaju legalne firmice...svako svoj gazda...pa nisu svi oni dunsteri :) ima ih postenih i dobrih u svom poslu...pozz
Ajd da se izreklamiram..Tri godine rada u servisu(i sada radim sa racunarima ali nije klasican servis)..reinstalacija 20 jevrejcica (sa ocuvanjem podataka malo vise)..detekcija kvara se ne naplacuje..delove nabavljam po raznim dobavljacima , znaci mogu sami da kupe deo koji je riknuo a mogu i ja da nabavim..iz bg-a sam..moze i dolazak po masinu pa posle da je vratim....eto toliko..dodatne informacije na vladimirdjuric82@gmail.com..pozz
P.S. Samo sto forum nije mesto za reklamu, zato postoje i oglasi...osim na PM ovo se smatra krsenjem pravila foruma...tj. reklama ili samoreklama...doduse, jos niko ovo pravilo nije prekrsio...
A N G E L
:: Instalacije su obicno 10e samo WinXP i drajveri ako ih ima na disku, inace je 20e sa skidanjem sa neta, instalacija aplikacija...na korisnikovu odgovornost zbog legalnosti, dakle, gleda se da on ne snosi odgovornost vec kaze dao mi taj i taj ja sam samo izvrsio posao ...detekcije kvara su zavisno od masine 10e, ako je server ili radna stanica ide procentualno vise i do 50e. Sklapanje bez testiranja donetih komponenti je 10e. Sa testiranjem 20e...ili vise ako se zahteva 72h BurnInTest...ali pak imas one koji i nabavljaju delove i pakuju u kuciste i instaliraju sve za samo 10e zarade...to je ubistvo, velika odgovornost i nerviranje ako nesto otkaze jer ti je to cist gubitak zbog reklamacije a mala kinta...iskreno, licno ne bih radio sklapanje, instalaciju i testiranje pouzdanosti 72h bez 50e sa donetim delovima...Imas i ovde forumasa koji imaju legalne firmice...svako svoj gazda...pa nisu svi oni dunsteri :) ima ih postenih i dobrih u svom poslu...poz :: :: :: A N G E L :: :: ::
...sem na mom i kompovima par ortaka koji se nisu zalili. Znaci 1200 dindzi-dodjem reinstaliram ti Windows, ubacim antivirus i kodeke, mozda jos par programcica... I to je to.
Nekako mi je neprijatno da se reklamiram ovde... Ipak je ovo mesto za free savete, smernice, itd... Samo cu reci da se bavim servisiranjem, sklapanjem novih i polovnih masina, software, sve info na smv_sounder@yahoo.com i dajem specijalan popust kolegama i kolegenicama sa BPS :o) ( kolegenice su obavezne da uz index priloze i svoje mere )
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
Nezgodno za raklamu hahaha vidim bas je nezgodno haha.Elem Zmajko idi na Oglase kak rece Machine i tamo ima podosta ljudi koji to rade. Recimo i Linux..
.....sem na mom i kompovima par ortaka koji se nisu zalili. Znaci 1200 dindzi-dodjem reinstaliram ti Windows, ubacim antivirus i kodeke, mozda jos par programcica... I to je to. Ovo ne bi komentarisao jer MaliBane verovatno ne zivi od toga i treba mu samo za zezanje , a SPAKOVATI OS nije bas udjem izadjem i gotovo.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.