Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
`el oce OSX na AMD?
STRANA 1 OD 1
Mixx `el oce OSX na AMD? 29.01.2009. 13:49 T15006

status: user
broj poruka: 2931
amd1640, asus M3A78-EMH HDMI, msi ati 3850 256mb, sata liteon dvdrw, sata wd320? informacije koje sam uspeo da pokupim su blago kontradiktorne, jedni kazu moze, drugi kazu ne moze, a posto nemam apsolutno nikakvog iskustva sa hackintoshem ne bih da se bakcem uludo. ako moze, bilo bi lepo da mi kazete i koju verziju diska da trazim. hvala
ssinger Neka edicija ce da upali. 29.01.2009. 15:00 #93167

broj poruka: 161
Probaj Kalyway 10.5.2 (meni je radio na AMD-u), Leo4All ili iDeneb 10.5.5 (ja sam ga upravo skinuo sa neta)

Windows Vista ZAKON!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 29.01.2009. 15:36 #93177

broj poruka: 12057

http://forum.insanelymac.com/index.php?

Potraži ovde nekoga ko ima sličnu mašinu (prvenstveno ploču) i saznaj koju je ediciju instalirao.
Nema se uvek vremena da `nabaviš` sve moguće verzije MAC OS-a i probaš da ih instaliraš.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs