Znaci poludeo mi je Windows i ja skinem neki SP3 sa updateovima do januara i instaliram...Sve lepo i onda sve po redu drajvere...cipset, audio, grafika, lan... I onda on nesto cudno luduje i ja dupli klik na particiju i on ne reaguje. Ja desni klik i prva opcija je autorun???? Boldovan...Ja idem na to i nista se ne desava...Ja onda rekoh ajde na open-o5 ista prica... Ja rekoh AU...nesto je poludeo i odem na explore i on sljaka sasvim normalno... Nesto se usprio i smorio zato sto sam nesto cackao sa antivirusom i ja lepo skinem drugu verziju SP3, poslao mi je odavno neki covek sa berze tu verziju, nasao sam je mailu, rece da je on koristi i ja kao ajde to...Skinem to, narezem i sada instaliram i penis... Nista mi nije jasno...Samo sam ubacio drajvere (svi su najnoviji) i Mozzilu...Nemam pojma koji mu je...E da, sada kada idem dupli klik daje gresq-C:
esycled
tldr.com is not a valid Win32 application... Isti problem je postojao i pre instalacije drajvera...Nemam pojma koji mu je sada... HDD je WD 320GB AAKS cini mi se Asus P5K C2D E8400 Asus EN9600 GT Geil 2x1GB 1066Mhz Nemam pojma jel jos nesto bitno... Hope for a fast and helpfull reply...PoZ ========== BLEJA:)))
Formatirao sam samo C, na ovim ostalima imam OGROMNO BRDO podataka... Na onom proslom sam instalirao Aviru koja se zabagovala pa Malwarebytes antimalware koji se isto nesto zabagovao...nemam pojma koji mu je majke mi... Neki predlog? :)
========== BLEJA:)))
:: To je virus, kada si instalirao Windows da li si formatirao hard i koje antiviruse imas,... :: :: Pozdrav :: :: ::
SpyBot Search and Destroy i AdAware sa njima skeniraj komp, ali prvo instaliraj SpyBot pa skeniraj pa ga izbrisi pa onda AdAware, naravno update-uj i skini neki antivirus koji se tebi dopada, NOD, AVG, Avast,...
Skeniraj sa najnovijim nodom sve na maksimalno podeseno a i sa Malwarebytes Anti-Malware1.32. Obavezno stavi da pregleda operativnu memoriju.Kad pregledas ceo racunar to jest sve particije i ako nadje nesto onda digni opet novi vindows i prvo ubaci neki antivirus koji imas registrovan a tek posla drajvere.Jer tebi je virus na nekoj drugoj particiji i ti dok sredis drajvere on sa te particije predje na C pa pocne da ti pravi probleme
Ajde probacu... Javljam sta se desava cim probam (tj. cim zavrsim par poglavlja knjige sto je trenutno citam, taman da cujem ako neko ima jos nesto da kaze...PoZ)
:: SpyBot Search and Destroy i AdAware sa njima skeniraj komp, ali prvo instaliraj SpyBot pa skeniraj pa ga izbrisi pa onda AdAware, naravno update-uj i skini neki antivirus koji se tebi dopada, NOD, AVG, Avast,.. :: :: Pozdrav :: :: ::
Kako se i gde stavlja to za operativnu memoriju??? Imam ESS Buissnes 3.0.667. Moze to?
:: :: Skeniraj sa najnovijim nodom sve na maksimalno podeseno a i sa Malwarebytes Anti-Malware1.32. Obavezno stavi da pregleda operativnu memoriju.Kad pregledas ceo racunar to jest sve particije i ako nadje nesto onda digni opet novi vindows i prvo ubaci neki antivirus koji imas registrovan a tek posla drajvere.Jer tebi je virus na nekoj drugoj particiji i ti dok sredis drajvere on sa te particije predje na C pa pocne da ti pravi probleme :: ::
Ovako Otvoris NOD TREBA DA TI STOJI ADVANCED MODE.
COPUTER SCAN,CUSTOM SCAN.TU PODESI DA TI SVE PREGLEDA PA TU JE I OPERATIVNA MEMORIJA.ONDA PRITISNI DOLE LEVO NA SETUP,ONE LEVO GORE OTVARAJ PA PODESI SVAKU DA PREGLEDA NA MAKSIMALN ( SVE STIKLIRAJ STA DA GLEDA) Ako si sve dobro podesio to ce biti jedno 20 sati da ti pregleda ceo racunar od 320 GB
Znam ja za taj virus.Taj virus izigrava antivirus a u stvari krade lozinske sa racunara. To nije ovo. ovaj je opasniji, ali se nadam da nije onaj koji unistava sve.
Male su ti sanse da ces bez formata da ga ocistis.Ja sam ga licno pokupio i `zakljucao` particije na aktivnom win-u,medjutim automatski mi je s...ao particije i na game win-u.Znaci sve navedeno gore od ciscenja sam probao i nista.
PS:Particije i dalje mozes da koristis(desni klik/explore).
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Ajde ovako-Uzmem i narezem sve neophodne podatke, jel ima neke velike sanse da je tu negde taj virus? Prvo ih skeniram pa ih narezem ako su cisti. Tako jedno dobrih...Pa cenim 50tak DVDova...I onda format celog harda. Sve, ponovo particije itd. Nov Win-antivirus i jos ponesto. Jel ima sanse da mi uleti tako lako? Mada me najvise zanima jel bi mi se nasao da diskovima... Ajde kada vec imas isqstva-jel ce mi praviti neke prevelike probleme dok ga imam sem toga sa particijama? Jel ima sanse da odem kod nekoga ko ima na kompu to brdo programa i pribodem moj hard kod njega pa da me on ocisti? PoZ
:: Male su ti sanse da ces bez formata da ga ocistis.Ja sam ga licno pokupio i `zakljucao` particije na aktivnom win-u,medjutim automatski mi je s...ao particije i na game win-u.Znaci sve navedeno gore od ciscenja sam probao i nista :: :: :: PS:Particije i dalje mozes da koristis(desni klik/explore) :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: ::
Vidi ovako nisam 100% siguran gde se tacno nalazi i tebi je tvoj AV prijavljivao taj virus i ti si ga brisao medjutim i dalje ista stvar(Dali sam u pravu?).Ja sam moje podatke nabacio na DVD i posle formatiranja celog diska i pravljenja particija vise se nije javio(zato sumnjam da se nalazi na D).Sto se tice kacenja na drugi komp postoji dobra sansa da ces vec po dizanju sistema zaraziti i njega.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Ajde ovako-Uzmem i narezem sve neophodne podatke, jel ima neke velike sanse da je tu negde taj virus? Prvo ih skeniram pa ih narezem ako su cisti. Tako jedno dobrih...Pa cenim 50tak DVDova...I onda format celog harda. Sve, ponovo particije itd. Nov Win-antivirus i jos ponesto. Jel ima sanse da mi uleti tako lako? Mada me najvise zanima jel bi mi se nasao da diskovima.. :: Ajde kada vec imas isqstva-jel ce mi praviti neke prevelike probleme dok ga imam sem toga sa particijama :: Jel ima sanse da odem kod nekoga ko ima na kompu to brdo programa i pribodem moj hard kod njega pa da me on ocisti :: Po :: :: ========= :: BLEJA:)) :: :: :: Male su ti sanse da ces bez formata da ga ocistis.Ja sam ga licno pokupio i `zakljucao` particije na aktivnom win-u,medjutim automatski mi je s...ao particije i na game win-u.Znaci sve navedeno gore od ciscenja sam probao i nista :: :: :: :: :: :: PS:Particije i dalje mozes da koristis(desni klik/explore) :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
OK. Hvala. Onda cu sada skenirati sve pa idemo polagano...disk po disk...jebiga...Probacu prvo sa ovime sto mi je rekao nenika pa ako ne pomogne onda jebiga...E da-nenika-jel cu morati da budem za kompom za tokom 20 sati? Fazon, do sada se svaki antivirus koji sam koristio zaustavljao kada nadje nesto i pitao me sta da radi! E sada-jel moze on meni na kraju da pokaze sve i ja da mu za sve kazem sta da radi...Da ga ostavim danas pa da vidimo sta ce reci do sutra... PoZ
:: Vidi ovako nisam 100% siguran gde se tacno nalazi i tebi je tvoj AV prijavljivao taj virus i ti si ga brisao medjutim i dalje ista stvar(Dali sam u pravu?).Ja sam moje podatke nabacio na DVD i posle formatiranja celog diska i pravljenja particija vise se nije javio(zato sumnjam da se nalazi na D).Sto se tice kacenja na drugi komp postoji dobra sansa da ces vec po dizanju sistema zaraziti i njega :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: Ajde ovako-Uzmem i narezem sve neophodne podatke, jel ima neke velike sanse da je tu negde taj virus? Prvo ih skeniram pa ih narezem ako su cisti. Tako jedno dobrih...Pa cenim 50tak DVDova...I onda format celog harda. Sve, ponovo particije itd. Nov Win-antivirus i jos ponesto. Jel ima sanse da mi uleti tako lako? Mada me najvise zanima jel bi mi se nasao da diskovima.. :: :: Ajde kada vec imas isqstva-jel ce mi praviti neke prevelike probleme dok ga imam sem toga sa particijama :: :: Jel ima sanse da odem kod nekoga ko ima na kompu to brdo programa i pribodem moj hard kod njega pa da me on ocisti :: :: Po :: :: :: :: ========= :: :: BLEJA:)) :: :: :: :: :: Male su ti sanse da ces bez formata da ga ocistis.Ja sam ga licno pokupio i `zakljucao` particije na aktivnom win-u,medjutim automatski mi je s...ao particije i na game win-u.Znaci sve navedeno gore od ciscenja sam probao i nista :: :: :: :: :: :: :: :: :: PS:Particije i dalje mozes da koristis(desni klik/explore) :: :: :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: ::
:: OK. Hvala. Onda cu sada skenirati sve pa idemo polagano...disk po disk...jebiga...Probacu prvo sa ovime sto mi je rekao nenika pa ako ne pomogne onda jebiga...E da-nenika-jel cu morati da budem za kompom za tokom 20 sati? Fazon, do sada se svaki antivirus koji sam koristio zaustavljao kada nadje nesto i pitao me sta da radi! E sada-jel moze on meni na kraju da pokaze sve i ja da mu za sve kazem sta da radi...Da ga ostavim danas pa da vidimo sta ce reci do sutra.. :: Po :: :: ========= :: BLEJA:)) :: ::
:: Ajde pre nego sto provedes zilion sati uz komp pokusavajuci da spases podatke,probaj ov :: http://www.symantec.com/security_response/writeup.jsp?docid=2008-112203-2408-99&tabid= :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: OK. Hvala. Onda cu sada skenirati sve pa idemo polagano...disk po disk...jebiga...Probacu prvo sa ovime sto mi je rekao nenika pa ako ne pomogne onda jebiga...E da-nenika-jel cu morati da budem za kompom za tokom 20 sati? Fazon, do sada se svaki antivirus koji sam koristio zaustavljao kada nadje nesto i pitao me sta da radi! E sada-jel moze on meni na kraju da pokaze sve i ja da mu za sve kazem sta da radi...Da ga ostavim danas pa da vidimo sta ce reci do sutra.. :: :: Po :: :: :: :: ========= :: :: BLEJA:)) :: :: :: ::
Hm,a bio sam 99% siguran da je on u pitanju...sve je ukazivalo na njega...ajde jos jedan ocajnicki pokusaj-program UnHack Me,uradi sve iz advanced opcija,restartovace ti se komp vise puta,ako nadje nesto brisi,ako ne....diskove u ruke
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: Odradio...nije downandup...kako god se zove.. :: :: :: ========= :: BLEJA:)) :: :: :: Ajde pre nego sto provedes zilion sati uz komp pokusavajuci da spases podatke,probaj ov :: :: http://www.symantec.com/security_response/writeup.jsp?docid=2008-112203-2408-99&tabid= :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: OK. Hvala. Onda cu sada skenirati sve pa idemo polagano...disk po disk...jebiga...Probacu prvo sa ovime sto mi je rekao nenika pa ako ne pomogne onda jebiga...E da-nenika-jel cu morati da budem za kompom za tokom 20 sati? Fazon, do sada se svaki antivirus koji sam koristio zaustavljao kada nadje nesto i pitao me sta da radi! E sada-jel moze on meni na kraju da pokaze sve i ja da mu za sve kazem sta da radi...Da ga ostavim danas pa da vidimo sta ce reci do sutra.. :: :: :: Po :: :: :: :: :: :: ========= :: :: :: BLEJA:)) :: :: :: :: :: ::
Doco oduvek sam mislio da si car zbog toga sto si u malom mozgu imao imena armije anti-sranje programa ali sada ti moram reci-TI SI CAR!!! To je bilo ono autorun sranje...i UnHack me ga je oterao:D!!! Sacu instaliram onaj NOD sto mi dade nenika, neka sljaka lepo:)!!! Ljudi hvala vam svima puno!!! PoZ
:: Hm,a bio sam 99% siguran da je on u pitanju...sve je ukazivalo na njega...ajde jos jedan ocajnicki pokusaj-program UnHack Me,uradi sve iz advanced opcija,restartovace ti se komp vise puta,ako nadje nesto brisi,ako ne....diskove u ruke :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: Odradio...nije downandup...kako god se zove.. :: :: :: :: :: :: ========= :: :: BLEJA:)) :: :: :: :: :: Ajde pre nego sto provedes zilion sati uz komp pokusavajuci da spases podatke,probaj ov :: :: :: http://www.symantec.com/security_response/writeup.jsp?docid=2008-112203-2408-99&tabid= :: :: :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: :: :: OK. Hvala. Onda cu sada skenirati sve pa idemo polagano...disk po disk...jebiga...Probacu prvo sa ovime sto mi je rekao nenika pa ako ne pomogne onda jebiga...E da-nenika-jel cu morati da budem za kompom za tokom 20 sati? Fazon, do sada se svaki antivirus koji sam koristio zaustavljao kada nadje nesto i pitao me sta da radi! E sada-jel moze on meni na kraju da pokaze sve i ja da mu za sve kazem sta da radi...Da ga ostavim danas pa da vidimo sta ce reci do sutra.. :: :: :: :: Po :: :: :: :: :: :: :: :: ========= :: :: :: :: BLEJA:)) :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Doco oduvek sam mislio da si car zbog toga sto si u malom mozgu imao imena armije anti-sranje programa ali sada ti moram reci-TI SI CAR!! :: To je bilo ono autorun sranje...i UnHack me ga je oterao:D!! :: Sacu instaliram onaj NOD sto mi dade nenika, neka sljaka lepo:)!! :: Ljudi hvala vam svima puno!! :: Po :: :: ========= :: BLEJA:)) :: :: :: Hm,a bio sam 99% siguran da je on u pitanju...sve je ukazivalo na njega...ajde jos jedan ocajnicki pokusaj-program UnHack Me,uradi sve iz advanced opcija,restartovace ti se komp vise puta,ako nadje nesto brisi,ako ne....diskove u ruke :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: Odradio...nije downandup...kako god se zove.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: ========= :: :: :: BLEJA:)) :: :: :: :: :: :: :: Ajde pre nego sto provedes zilion sati uz komp pokusavajuci da spases podatke,probaj ov :: :: :: :: http://www.symantec.com/security_response/writeup.jsp?docid=2008-112203-2408-99&tabid= :: :: :: :: :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: OK. Hvala. Onda cu sada skenirati sve pa idemo polagano...disk po disk...jebiga...Probacu prvo sa ovime sto mi je rekao nenika pa ako ne pomogne onda jebiga...E da-nenika-jel cu morati da budem za kompom za tokom 20 sati? Fazon, do sada se svaki antivirus koji sam koristio zaustavljao kada nadje nesto i pitao me sta da radi! E sada-jel moze on meni na kraju da pokaze sve i ja da mu za sve kazem sta da radi...Da ga ostavim danas pa da vidimo sta ce reci do sutra.. :: :: :: :: :: Po :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ========= :: :: :: :: :: BLEJA:)) :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:)kk Samo jos jedno pitanje, imas li lekic za ovaj program:)?
Edit: Jel moze on da radi zajedno sa NODom? I ako ne, kako se gasi a da se ne brise? PoZ ========== BLEJA:)))
:: Ok,tu smo da pomazemo jedni drugima...pozzzzzz :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: Doco oduvek sam mislio da si car zbog toga sto si u malom mozgu imao imena armije anti-sranje programa ali sada ti moram reci-TI SI CAR!! :: :: To je bilo ono autorun sranje...i UnHack me ga je oterao:D!! :: :: Sacu instaliram onaj NOD sto mi dade nenika, neka sljaka lepo:)!! :: :: Ljudi hvala vam svima puno!! :: :: Po :: :: :: :: ========= :: :: BLEJA:)) :: :: :: :: :: Hm,a bio sam 99% siguran da je on u pitanju...sve je ukazivalo na njega...ajde jos jedan ocajnicki pokusaj-program UnHack Me,uradi sve iz advanced opcija,restartovace ti se komp vise puta,ako nadje nesto brisi,ako ne....diskove u ruke :: :: :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: :: :: Odradio...nije downandup...kako god se zove.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ========= :: :: :: :: BLEJA:)) :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ajde pre nego sto provedes zilion sati uz komp pokusavajuci da spases podatke,probaj ov :: :: :: :: :: http://www.symantec.com/security_response/writeup.jsp?docid=2008-112203-2408-99&tabid= :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: OK. Hvala. Onda cu sada skenirati sve pa idemo polagano...disk po disk...jebiga...Probacu prvo sa ovime sto mi je rekao nenika pa ako ne pomogne onda jebiga...E da-nenika-jel cu morati da budem za kompom za tokom 20 sati? Fazon, do sada se svaki antivirus koji sam koristio zaustavljao kada nadje nesto i pitao me sta da radi! E sada-jel moze on meni na kraju da pokaze sve i ja da mu za sve kazem sta da radi...Da ga ostavim danas pa da vidimo sta ce reci do sutra.. :: :: :: :: :: :: Po :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ========= :: :: :: :: :: :: BLEJA:)) :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Nazalost nemam,je svaka verzija leka koju sam pokusao da nadjem je imala neku `bolest` u sebi... Inace ja sve lekove proverim sa 4-5 antivirusa pre instalacije i desavalo se da samo jedan nadje virus,tako da je to dokaz da ne moze svaki antivirus da nadje bas svaki virus...iUstvari imam jedan za koji sumnjam da je false positive,ali nisam siguran,nod i bolji antivirusi nisu prijavili virus,nego neki bezvezni av jeste,i nisam se usudio da ga pokrenem,ako zelis poslacu ti ga na mail pa eksperimentisi,ja nikad ne rizikujem sa takvim stvarima... radi sa nodom i nemoj ga gasiti on na svaki minut u pozadini vrsi neke njemu znane operacije a to je odlicno...
:: :)k :: Samo jos jedno pitanje, imas li lekic za ovaj program:) :: :: ========= :: BLEJA:)) :: ::
Izgleda da sam ja izmenio malo pre nego sto si ti postovao...Zajebi onda, ne treba... Onda cu ga sada obrisem pa cu ubacim NOD...PoZ
:: Nazalost nemam,je svaka verzija leka koju sam pokusao da nadjem je imala neku `bolest` u sebi... Inace ja sve lekove proverim sa 4-5 antivirusa pre instalacije i desavalo se da samo jedan nadje virus,tako da je to dokaz da ne moze svaki antivirus da nadje bas svaki virus...iUstvari imam jedan za koji sumnjam da je false positive,ali nisam siguran,nod i bolji antivirusi nisu prijavili virus,nego neki bezvezni av jeste,i nisam se usudio da ga pokrenem,ako zelis poslacu ti ga na mail pa eksperimentisi,ja nikad ne rizikujem sa takvim stvarima... radi sa nodom i nemoj ga gasiti on na svaki minut u pozadini vrsi neke njemu znane operacije a to je odlicno.. :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :)k :: :: Samo jos jedno pitanje, imas li lekic za ovaj program:) :: :: :: :: ========= :: :: BLEJA:)) :: :: :: ::
Nenene nemoj brisati UnHack Me on ce raditi mesec dana...Radi odlicno sa Nod-om sve je ok...
:: Izgleda da sam ja izmenio malo pre nego sto si ti postovao...Zajebi onda, ne treba.. :: Onda cu ga sada obrisem pa cu ubacim NOD...Po :: :: ========= :: BLEJA:)) :: :: :: Nazalost nemam,je svaka verzija leka koju sam pokusao da nadjem je imala neku `bolest` u sebi... Inace ja sve lekove proverim sa 4-5 antivirusa pre instalacije i desavalo se da samo jedan nadje virus,tako da je to dokaz da ne moze svaki antivirus da nadje bas svaki virus...iUstvari imam jedan za koji sumnjam da je false positive,ali nisam siguran,nod i bolji antivirusi nisu prijavili virus,nego neki bezvezni av jeste,i nisam se usudio da ga pokrenem,ako zelis poslacu ti ga na mail pa eksperimentisi,ja nikad ne rizikujem sa takvim stvarima... radi sa nodom i nemoj ga gasiti on na svaki minut u pozadini vrsi neke njemu znane operacije a to je odlicno.. :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: :)k :: :: :: Samo jos jedno pitanje, imas li lekic za ovaj program:) :: :: :: :: :: :: ========= :: :: :: BLEJA:)) :: :: :: :: :: ::
OK Onda u redu. Hvala jos jednom:)!!! I hvala svima ostalima!!! Sada makar znam sta sve i kako da koristim kada naletim na slicno sranje! PoZ
:: Nenene nemoj brisati UnHack Me on ce raditi mesec dana...Radi odlicno sa Nod-om sve je ok.. :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: Izgleda da sam ja izmenio malo pre nego sto si ti postovao...Zajebi onda, ne treba.. :: :: Onda cu ga sada obrisem pa cu ubacim NOD...Po :: :: :: :: ========= :: :: BLEJA:)) :: :: :: :: :: Nazalost nemam,je svaka verzija leka koju sam pokusao da nadjem je imala neku `bolest` u sebi... Inace ja sve lekove proverim sa 4-5 antivirusa pre instalacije i desavalo se da samo jedan nadje virus,tako da je to dokaz da ne moze svaki antivirus da nadje bas svaki virus...iUstvari imam jedan za koji sumnjam da je false positive,ali nisam siguran,nod i bolji antivirusi nisu prijavili virus,nego neki bezvezni av jeste,i nisam se usudio da ga pokrenem,ako zelis poslacu ti ga na mail pa eksperimentisi,ja nikad ne rizikujem sa takvim stvarima... radi sa nodom i nemoj ga gasiti on na svaki minut u pozadini vrsi neke njemu znane operacije a to je odlicno.. :: :: :: :: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!! :: :: :: :: :: :: :: :)k :: :: :: :: Samo jos jedno pitanje, imas li lekic za ovaj program:) :: :: :: :: :: :: :: :: ========= :: :: :: :: BLEJA:)) :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.