Dakle,problem je sledeci.Igram ja red alert i posle jedno sat vremena slika mi stane/zamrzne.Znaci zvuk i dalje ide ali ne mogu nista da pokrenem,ni u windows ne mogu da izadjem.Posle minut komp mi se sam restartuje i prvo izbaci plavi ekran i kasnije sve ok digne sistem.Ovo mi se nije do desavalo u drugim igricama.Igrao sam crysis warhead,cod5,tomb raider underworld,prince of persia 2008,pes 2009,brothers in arms:hells highway,fallout 3.........i ni u jednoj igri mi se nije zamrznula slika Sta moze da bude? Asus P5QL-E E7200 (3,16ghz) Palit 9600gt 512ddr3 700/1900 Geil ultra 2x1gb (2.0v) 800mhz wd 250gb xp 32bit sp3
Ako se na zelenim kartama ne baguju drajveri, onda ti krek ne valja ili si mozda imao CRC greske prilikom instalacije igre. Meni se na Hitmanu desavalo isto, dok nisam skinuo drugu instalaciju.
skini patch i skini crack za patch sa wareza jer to je isto problem i u gothic III los patch a crack jos gori i BSOD i nekad se zamrzne, probaj moze a i nemora da znaci da ce t ispraviti stvar meni RA radi normalno imao sam problema sa gothic-om
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.