Kad ukljicim racinar(ponekad)mi se de si sledece: Krene da ucitava,dodje do IDE DRIVERS i to se zakuca i stoji tako jedno 20s i tek onda nastavi(obicno te IDE DRAJVERE presisa sa sekund),dalje do boota i pise BOOTING FROM ..itd(to bootovanje traje obicno 10 sekundi)al sad zablokira i kao pise da ne moze da ga podigne i da pogledam nesto oko kabla sa hardom>>i pre mi se to desavalo,ja pogledam ono kabal izleteo pa ga vratim i sve ok,al sad je kabal unutra al opet isto>>>DAL znate u cemu je problem>>da se nije desilo nesto kablom
Pa, probaj sa drugim kablom, verovatno se taj pokidao od savijanja, jer, dovoljno je da ga 5 puta savijes na istom mestu i odmah mozes u djubre da ga bacis, jer je puna zica, nisu licne.
Sta ces ti u Mrcajevcima Kupusijada je bila jos u Septembru, jos nisam cuo da neko zagine 4 meseca,...
Pozdrav!
:: Pa, probaj sa drugim kablom, verovatno se taj pokidao od savijanja, jer, dovoljno je da ga 5 puta savijes na istom mestu i odmah mozes u djubre da ga bacis, jer je puna zica, nisu licne :: :: :: :: :: iz Mrcajevaca
(isklizavanje kabla iz konektora) verovatno je posledica prevelike zategnutosti (kabla). To je tipicna greska koju prave salabajzeri. Dakle, ili menjaj kabl ili podesi polozaj hard-diskova/DVD rezaca u kucistu tako da budu sto blize maticnoj ploci odnosno konektorima IDE kontrolera.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.