Imam veliki problem. Instalirao sam kaspersky i pronasao je nekoliko virusa, i ja sam ih izbrisao (preporuceno). I sad nastaje problem. Kada udjem u My computer i kada kliknem na neku od particija izlazi `c:/resycled/ntdr.com is not valid Win32 application` i onda mi preostaje samo preko explorera da udjem u neku od particija. Instalirao sam nov windows XP, samo sam obrisao particiju C a D je ostala, i nista ne pomaze. Kako to da resim?
:: Imam veliki problem. Instalirao sam kaspersky i pronasao je nekoliko virusa, i ja sam ih izbrisao (preporuceno). I sad nastaje problem. Kada udjem u My computer i kada kliknem na neku od particija izlazi `c:/resycled/ntdr.com is not valid Win32 application` i onda mi preostaje samo preko explorera da udjem u neku od particija. Instalirao sam nov windows XP, samo sam obrisao particiju C a D je ostala, i nista ne pomaze. Kako to da resim ::
Pa sranje je zato sto on brise sistemske fajlove, dok avast i nod to ne rade e zato je big crap of shit
:: Na osnovu cega si ti zakljucio da je Kaspersky sranje :: Treba ga drzati samo ukljucenim,to je problem,svi ga gase kad su netu i igraju igrice :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :))) :: ::
Aj` samo se seti kad su ti oni silni virusi unistili komp pre mesec dana,dal je Kasperski mogao da ih ukoka??? Mogao je malo sutra...
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: Na osnovu cega si ti zakljucio da je Kaspersky sranje :: Treba ga drzati samo ukljucenim,to je problem,svi ga gase kad su netu i igraju igrice :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :))) :: ::
e tu te cekam!!! Ja NI JEDAN antivirus nisam NIKADA morao da gasim,iz bilo kog razloga,jer nije nikad nista zabadalo,kocilo.... samo Kasperski mora da se gasi jer zabada kenja...to ti govori sve... Nod 32 stavim na NAJSTROZA podesavanja koja postoje,znaci da skenira SVE u real time,i nikad nije zabo,kocio...Kasperski ima dobar engine,to priznajem,a Nod ima 2% bolju zasticenost od Kasperskog(zvanicni rezultati istrazivanja) ali UOPSTE ne opterecuje sistem. I kad se pravilno podesi retko sta moze da prodje pored njega,i jos ako imas po neki dodatni vid zastite pored Nod-a,pobedio si...Nod NIKAD nije ocistio virus koji sa sobom povuce jos neki sistemski fajl,pa ti skroz padne sistem nakon ciscenja virusa,on to odma prepozna i kaze da ne moze da ga obrise nego ga stavi u karantin, a Kasperski obrise po svaku cenu pa ti rokne sistem `iz odma`,pa ti vidi dal je shit ili ne!?!?
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: Pa nisam ga drzao uvek upaljenog, jer mi zabode komp kad rezem disk i jos X stvari od jednom :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :))) :: ::
koristim 2 Sistema i na jednom je Avast a na drugom AVG, Avast je super jer ima dobru Stalnu zastitu ali ima propuste za Backdoor trojane, Bit Defender je onako pravi AV ali nema Home verziju tako da nista, Crack ti provale posle 1 dan... Avast je dobar uz SpyBot, Anti-Malware, Adaware 2008....
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.