Pozz svima.. koristim ovan Win 7 i mnogo mi se svidja. Jedino (zasad) imam problem jer nemam zvuk. On je koa instalirao svoje audio drajvere ali dzabe, pise Speakers not plugged in. Inace zvucna mi je integrisana sa izlazom 5.1. Maticna ploca je MSI 945P Neo 5. Da li neko ima resenje?
Ma probao sam i Vistine drajvere i XP drajvere.. Uvek ista poruka, `not compatible with this version of windows`... A kakav je to Compatibility mode? Jos nesto, potreban mi je neki dual boot manager, gde cu da prilikom bootovanja da odaberem sistem. Imam 2 HDD-a, jedan je ATA a drugi SATA. Na prvom imam XP a na drugom Win7(ranije Vista). Probao sam vise takvih programa ali ni jedan ne funkcionise dobro. Pojavi se poruka prilikom bootovanja da odaberem operativni sistem, ali ako nije u BIOSu podesen boot, nista, restartuje se. pozz
Klikneš desno na fajl koji pokreće instalaciju drajvera, (ako se negde raspakuje, moraš izvršni fajl tog raspakovanog setup-a) pa Properties pa Compatibility. Tu odabereš compatibility mod: XP/Vista/2000/98/Me. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
narode da li ima search kao u XP-u da idem desni klik na neku particiju ili fajl i da mu lupim search, ja ne mogu da nadjem a isto tako ne mogu da verujem da nema search opciju
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.