nesto sam cackao po c disku i obrisao nesto i kada palim komp pise mi BOOT INVALID FROM C/WINDOWS/ i sada kada hocu da idem disk defragment on nece nego mi pise disk defragment could not start a kada hocu da preko my computer udjem u c ili d disk on nece....da li je to zbog ovog sto sam izbrisao i kada bi oborio sistem jer bi mogao da udjem u c ili d disk ???
Kad bi bar mogao da se setiš šta si menjao / brisao. Probaj sa Windowsovog Instalacionoog diska da uradiš repair. Ako to ne pomogne, tresni jedno gaženje tj. reinstall. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ako ćeš reinstall, nema šta da vidiš, nego istom verzijom reinstaliraj da ne napraviš haos. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: hvala na pomoci videcu koji cu windows da ubaci :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.