Pre neki dan sam instalirao vistu ultimate edition 32-bit, (`regularnu verziju`) i zadovoljan sam kako radi, medjutim pojavljujemi se obavestenje kako treba da aktiviram windows za 28 dana, pa se pitam kako to da iskljucim! Da li postoji neka mogucnost da se to ukloni ili eliminise! Inace verzija je ok i isprobana, sp1. Odmah po ulasku sam iskljucio win defender, firewall i win update, tako da to ne pravi problem?!! Hvala unapred.
Ovo je super, samo bi sad da izbegnem novu instalaciju i samo iskljucio aktivaciju a ovo za sledeci put! Dragote ovaj rapidom link ne radi, ne moze da se otvori?!!
Cackao sam nesto sa onim time stoperom i skroz sam se zeznuo! Sad ne mogu uopste da udjem u windwos izbacuje mi odmah prozor sa activate windwos now, i neda mi nista drugo da uradim dok ne aktiviram!! Sta da radim, jel ima neki izlaz ili moram da formatiram?!!!!
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.