Na ploci je integrisana mrezna, ali nikako ne mogu da disableujem konekciju koja mi ne treba jer nemam uredjaje koji bi je uposlili a uz to mi ide na zivce indikator pored casovnika sa velikim crvenim iksicem. Ima li leka? Unapred hvala na odgorima screenshot se nalazi na linku : http://xs435.xs.to/xs435/09045/lan996.png
Jes`, topom na muvu :) Dobro mi ne rece da zabodem schraubezigger u nju i da ga obrnem par krugova :) Znam sta me jebe, treba nesto na nju da nakacim da bih je disableovao ali ja nemam cak ni RJ45 UTP kabl... :(
Control Panel>Network Connections>Local Area Connection-desni klik>properties>na General kartici u dnu odcekiras ona dva-Show icon in notification area when connected i Notify me when this connection has limited or no connectivity
Upucana u grudi sa dva projektila kalibra 9MM iz poznatog Device Manager automatskog pistolja... Hvala svima sto ste se iscimali, ulepsali ste mi dan :)
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.