...hm, nije proslo mnogo kad ono novo cedo M$ pred nama, ...ne mogu reci nista lose, jer mi sve radi OK, i dalje sam pristalica WinXP ako bas mora Windoza, ali ovo je nesto sto lici n Vistu, ali samo lici, a po svemu sudeci, i prema izlasku samog sistema, rekao bih da je M$ malo zabrljao sa Glistom, pa sad pokusavaju da isprave zabrljano, sto ce im moza i uspeti! Rano je za bilo sta, ali ovo tvarno dobro radi, iako je rana beta! Sta vi mislite dragi forumasi?
A da se uozbiljite malo i da shvatite da Win7 ima i te kako zajednickog kao i Vista? Niko ovde ne moze da natera nekog da koristi Vistu niti ja to pokusavam ali nemojte da brkate loncice i serpe. Vista jeste zabrljala u nekim segmentima (kompatibilnost softverske i hardverske prirode) ali je u nekim i te kako pokazala napredak i izinicirala ono sto cemo tek videti i vec vidimo u Win 7. Znaci `srce sistema` i jos svasta nesto (pored providnih prozora koji vam toliko bodu oci) u Win 7 nije Win XP nego Vista!
Windows 7 je ubrzana Vista sa izbacenim neki sigurnosnim programima, tipa windows defender itd. Jos ti fali MacOSX kod tog triple boot-a,...
Pozdrav!
:: ...hm, nije proslo mnogo kad ono novo cedo M$ pred nama, ...ne mogu reci nista lose, jer mi sve radi OK, i dalje sam pristalica WinXP ako bas mora Windoza, ali ovo je nesto sto lici n Vistu, ali samo lici, a po svemu sudeci, i prema izlasku samog sistema, rekao bih da je M$ malo zabrljao sa Glistom, pa sad pokusavaju da isprave zabrljano, sto ce im moza i uspeti! Rano je za bilo sta, ali ovo tvarno dobro radi, iako je rana beta! Sta vi mislite dragi forumasi :: :: Trenutno Triple Boot :: - WinXP SP3 32bi :: - Win7 64bi :: - Ubuntu 8.10 64bi :: :: Pozz...
Mozda je ubrzani Vista(i jeste!),mozda ni ne svida svakome(i to je normalno!),mozda su samo izbaceni neki servisi(mada Windows Defender nije izbacen,kao sto neko misli!!!) ali ono sto je sigurno da Windows 7(barem kod mene,na ne-zver masinu) radi ko OS treba da radi stabilno i brzo!I svidao to nekom ili ne OVO CE BITI NAJBOLJI MICROSOFTOV OS!Jos je u ranoj beta fazi,mozda neko i ima problema(ipak je beta!),ali ce biti pravi zver,mada ja ga i vec koristim kao primarni OS,a ni posle 11 dana nijedan jedini veci problem nisam imao,tako da svaka preporuka od mene!!!Broj Number One!!!!!!
Da... Defender nije izbacen. Mada, ne znam koja je njegova svrha kad je tu toliko programa koji se ostalim stetocinama bolje bore od njega koji samo opterecuje masinu... To je ono kad svchost.exe zabode na 100% po 20 puta na dan.
Добро говориш Змајко о Седмици и основи која је у њој... Него, знаш ли може ли да се искључи или деинсталира Њињдовс дефендер? Или приликом инсталације Висте, да се некако заобиђе? Виђам тај сцххост да је први горе у Таску често, па рекох да ли би се добило нешто његовим искључивањем?
Jel umeš ti da promeniš keyboard input language ? Ikad, i kad ono što napišeš u ćirilici veze sa životom nema ? Lepo je što voliš naše pismo, i ja ga volim ali ` Њињдовс` ?!?!?!?! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Jel umeš ti da promeniš keyboard input language ? Ikad, i kad ono što napišeš u ćirilici veze sa životom nema ? Lepo je što voliš naše pismo, i ja ga volim ali ` Њињдовс` ?!?!?!? :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: Њињдовс дефендер?
Dobre bre ljudi, sali se covek... Da je input language problem pre bi pisalo њиндоњс nego њињдовс. Ako vas iritira mojne da citate sta pise, kao sto ni ja ne citam opaske tipa zabodem mu ferelickepeskovane u marinakrotalitane i narezem na rendane bajseve.
`Opusteno...`
:: Добро говориш Змајко о Седмици и основи која је у њој.. :: Него, знаш ли може ли да се искључи или деинсталира Њињдовс дефендер? Или приликом инсталације Висте, да се некако заобиђе? Виђам тај сцххост да је први горе у Таску често, па рекох да ли би се добило нешто његовим искључивањем :: :: ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА ЈЕ ЗАКОН :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.