Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
AUUUU :((( POMOC !
STRANA 1 OD 1
kobe AUUUU :((( POMOC ! 17.01.2009. 23:20 T14648

status: user
broj poruka: 427

Ljudi moju resim ja da uradim reinstal sistema i podesim da mi digne sa CD windows da krene instalacija i sad kad je krenulo pita me da stisnem bilo koji taster da bi pokrenulo instalaciju i sad kad je krenulo pojavi se plavi ekran gde on radi onu proveru sistema i priprema fajlove za instalaciju . Kad ono vidi cuda umesto da izbaci ekran gde ce da me pita za particije i da hocu da instaliram ili popravim WINDOWS on mi umesto toga izbaci plavi ekran na kome pise ERROR a za gresku mi prijavljuje BAD POOL CALLER !!!! Ljudi pa sta je taj BAD POOL CALLER i zasto ne mogu da reinstaliram windows !!???
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE Re: AUUUU :((( POMOC ! 17.01.2009. 23:25 #90199

broj poruka: 5709
Obicno je vezano za mrezu. A moze biti i neka korumpirana memorija. Ostavi samo CPU, VGA, 1 RAM, 1 HDD i 1 DVD pa probaj tako...proveri kontakte na svemu, napajanje...i navedi masinu!

A N G E L

::
:: Ljudi moju resim ja da uradim reinstal sistema i podesim da mi digne sa CD windows da krene instalacija i sad kad je krenulo pita me da stisnem bilo koji taster da bi pokrenulo instalaciju i sad kad je krenulo pojavi se plavi ekran gde on radi onu proveru sistema i priprema fajlove za instalaciju . Kad ono vidi cuda umesto da izbaci ekran gde ce da me pita za particije i da hocu da instaliram ili popravim WINDOWS on mi umesto toga izbaci plavi ekran na kome pise ERROR a za gresku mi prijavljuje BAD POOL CALLER !!!! Ljudi pa sta je taj BAD POOL CALLER i zasto ne mogu da reinstaliram windows !!???
gilopile ... 17.01.2009. 23:28 #90200

broj poruka: 9459
1.Da li ti je dobar inst. disc
2.Dali si pre tu conf. digao
3.pocupaj sve,umesto harda i memorije i cd/dvd naravno
4.reset bios defoult
5. itd

kobe hmmm 17.01.2009. 23:28 #90201

ali instaliran je vec bio sistem na njemu nego se sjebao , a masina je amd 3500+ , nForce 4 ultra , 1 gb ram, 9800 GT , HDD WD 320 GB AAKS
tiva Obicno 17.01.2009. 23:38 #90205

broj poruka: 116

je taj problem vezan za ram memoriju, probaj sa nekim testom ili zamenom memorije
MACHINE Re: hmmm 17.01.2009. 23:39 #90206

koja ploca i memorija a ne kolicina, brand, bato, brand!

A N G E L

:: ali instaliran je vec bio sistem na njemu nego se sjebao , a masina je amd 3500+ , nForce 4 ultra , 1 gb ram, 9800 GT , HDD WD 320 GB AAKS
kobe e OK 17.01.2009. 23:41 #90207

ploca je MSI K8N NEO nFORCE 4 ULTRA , MEMORIJA JA MISLIM NANYA
MACHINE Re: e OK 17.01.2009. 23:43 #90208

Ploca je uzas! Koje je napajanje? Prvo na sta bih sumnjao je na Microstar

A N G E L

:: ploca je MSI K8N NEO nFORCE 4 ULTRA , MEMORIJA JA MISLIM NANYA
kobe e jbg 17.01.2009. 23:47 #90210

napajanje 450 W verovatno kinez a mozda je frontier , ali imam ja i drugi hard disk od 80 gb i to ATA i evo sada sam na njemu tj sa njega sam digao sistem a na onaj mi je kao sekundarni tj vidim ga u MY COMPUTERS ali ne mogu da odradim reinstal
kobe e jbg 17.01.2009. 23:49 #90211

napajanje 450 W verovatno kinez a mozda je frontier , ali imam ja i drugi hard disk od 80 gb i to ATA i evo sada sam na njemu tj sa njega sam digao sistem a na onaj mi je kao sekundarni tj vidim ga u MY COMPUTERS ali ne mogu da odradim reinstal
MACHINE Re: e jbg 17.01.2009. 23:49 #90212

Zato ti i kazem...to se cesto desava da ploca radi na gotovom sistemu ali pri instalaciji jok. Npr. elektroliti. Pokusaj dici Knoppix 5.1 ili PClinux 2007. POkusaj install na drugi disk i naravno poiskljuucuj sve nepotrebno, takodje i to napajanje je u igri da ne valja zajedno sa MSIem

A N G E L

:: napajanje 450 W verovatno kinez a mozda je frontier , ali imam ja i drugi hard disk od 80 gb i to ATA i evo sada sam na njemu tj sa njega sam digao sistem a na onaj mi je kao sekundarni tj vidim ga u MY COMPUTERS ali ne mogu da odradim reinstal
Equinoxe Re: e OK 18.01.2009. 00:08 #90215

broj poruka: 12057

Ja ne znam jel gora ploča ili RAM.......mmmmmm...neka dele prvo mesto.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

:: ploca je MSI K8N NEO nFORCE 4 ULTRA , MEMORIJA JA MISLIM NANYA
MACHINE Re: Re: e OK 18.01.2009. 00:15 #90218

Nanya pravi solidne chipove a ima i svoje module sa natpisom Nanya i sa label SuperElixir, mada Elixir kada nema Nanya chipove nego svoje value Elixir ne valja ni za sta

A N G E L

:: Ja ne znam jel gora ploča ili RAM.......mmmmmm...neka dele prvo mesto
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: Hoping for the best but expecting the worst.
:: ::
:: :: ploca je MSI K8N NEO nFORCE 4 ULTRA , MEMORIJA JA MISLIM NANYA
Equinoxe Re: Re: Re: e OK 18.01.2009. 00:24 #90221

broj poruka: 12057

Sećam se nekih Nanya DDR1 ....radile su samo sa sobom i....možda. Probano na tri ploče.
Od tada, samo okolo njih.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

:: Nanya pravi solidne chipove a ima i svoje module sa natpisom Nanya i sa label SuperElixir, mada Elixir kada nema Nanya chipove nego svoje value Elixir ne valja ni za st
:: A N G E L
:: :: Ja ne znam jel gora ploča ili RAM.......mmmmmm...neka dele prvo mesto
:: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: :: Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: ::
:: :: :: ploca je MSI K8N NEO nFORCE 4 ULTRA , MEMORIJA JA MISLIM NANYA
arsaD Re: AUUUU :((( POMOC ! 18.01.2009. 06:31 #90240

broj poruka: 412
http://www.pcfixreview.com/bad-pool-caller/bad-pool-caller-fix/

ovde imas objasnjenje sta je to
Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.

:: Ljudi moju resim ja da uradim reinstal sistema i podesim da mi digne sa CD windows da krene instalacija i sad kad je krenulo pita me da stisnem bilo koji taster da bi pokrenulo instalaciju i sad kad je krenulo pojavi se plavi ekran gde on radi onu proveru sistema i priprema fajlove za instalaciju . Kad ono vidi cuda umesto da izbaci ekran gde ce da me pita za particije i da hocu da instaliram ili popravim WINDOWS on mi umesto toga izbaci plavi ekran na kome pise ERROR a za gresku mi prijavljuje BAD POOL CALLER !!!! Ljudi pa sta je taj BAD POOL CALLER i zasto ne mogu da reinstaliram windows !!???
MACHINE Re: Re: AUUUU :((( POMOC ! 18.01.2009. 11:46 #90247

Moja greska, izvinjavam se. Umesto probelm sa mrezom (moj prvi post) trebalo je problem sa jezgrom Wina. Permutovao sam BSOD. Ali, soft je u pitanju kada ti se to pojavi u instaliranom Winu, ovako na zivo van Wina treba pucati na nekim mem kontroler (CPU-RAM-HDD-MB)

A N G E L

:: http://www.pcfixreview.com/bad-pool-caller/bad-pool-caller-fix
:: ovde imas objasnjenje sta je t
:: Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
:: :: Ljudi moju resim ja da uradim reinstal sistema i podesim da mi digne sa CD windows da krene instalacija i sad kad je krenulo pita me da stisnem bilo koji taster da bi pokrenulo instalaciju i sad kad je krenulo pojavi se plavi ekran gde on radi onu proveru sistema i priprema fajlove za instalaciju . Kad ono vidi cuda umesto da izbaci ekran gde ce da me pita za particije i da hocu da instaliram ili popravim WINDOWS on mi umesto toga izbaci plavi ekran na kome pise ERROR a za gresku mi prijavljuje BAD POOL CALLER !!!! Ljudi pa sta je taj BAD POOL CALLER i zasto ne mogu da reinstaliram windows !!???
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs