Meni K-Kite MCP 4.45 radi ko zmaj. Kakve veze ima kako se zove, struktura registry-a je ostala ista, pa i registracija codeec-a, *.ax i *.dll komponenata tako da će raditi odlično i codec pack iz 2006-te. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Meni K-Kite MCP 4.45 radi ko zmaj. Kakve veze ima kako se zove, struktura registry-a je ostala ista, pa i registracija codeec-a, *.ax i *.dll komponenata tako da će raditi odlično i codec pack iz 2006-te :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
B7000, x64. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: bax koju verziju W7 imas :: :: :: :: :: :: keep your head up legs closed eyes open :: :: :: :: :: Meni K-Kite MCP 4.45 radi ko zmaj. Kakve veze ima kako se zove, struktura registry-a je ostala ista, pa i registracija codeec-a, *.ax i *.dll komponenata tako da će raditi odlično i codec pack iz 2006-te :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: ::
BSPlayer, bio i ostao shit. KM, GOM i MPClassic rade ko zmaj _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Meni recimo BS Player ne radi...Instalira se najnormalnije ali uvek daje crnu sliku bez obzira na codec :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: ::
:: :: BSPlayer, bio i ostao shit. KM, GOM i MPClassic rade ko zma :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Meni recimo BS Player ne radi...Instalira se najnormalnije ali uvek daje crnu sliku bez obzira na codec :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.