Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
vista i admin privilegije
STRANA 1 OD 1
vukdusan vista i admin privilegije 17.01.2009. 18:03 T14639

status: user
broj poruka: 800
Sestra je kupila novi laptop sa vistom na njemu, i postavila samo jedan account. Sve je normalno uradjeno, ja sam kontrolisao. Medjutim, na njemu sada kada se pokrene mozilla dobije se poruka da ne moze da pristupi folderu jer nema dozvolu, ali se ipak pokrene, i ne moze da pristupi sajtovima sa SSL zastitom(iako je upaljena, sve ostalo je provereno i upaljeno kao sto pise na mozillinom sajtu).Probao sam i desni klik pa run as administrator ali ne deluje. Slike takodje ne moze da upali, jer kaze photo gallery can`t open..... because you don`t have enough privelges (tako nesto). ovo drugo sam popravio tako sto sam ugasio User account control, koliko je to sad sigurno???VLC ne mogu da se instaliraju i jos neki programi zbog istog problema...kako da ovo resim?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 17.01.2009. 18:12 #90114

status: user
broj poruka: 12057

Dešava se da se nalog upuca. Probaj da napraviš još jedan nalog sa admin privilegijama, pa onda u njemu probaj to sve što si naveo.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs