Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Windows 7 problematika
STRANA 1 OD 1
boztoga Windows 7 problematika 17.01.2009. 16:36 T14635

status: user
broj poruka: 516

Instalirao sam Win 7, na speedtest.net mi pokazuje da je sve ok ali mi je download ispod 50 Kbps a trebao bi da prelazi 120 Kbps! Ima neko ideju?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
boztoga re 17.01.2009. 16:45 #90082

GA-P31-DS3L ploca je u pitanju, posle instalacije Wina nisam instalirao nikakve drajvere, posto je on sve sam odradio, nisam cak ni flash instalirao, kodake... i sve radi samo me DL zeza
doca80 Re: Windows 7 problematika 17.01.2009. 16:54 #90087

broj poruka: 3053
Ja sam samo jednom imao slican problem,i posle mnogo sati rada i nerviranja,dosao sam do zakljucka da je problem bio do lan karte,jer kada sam adsl opremu prikljucio preko usb-a(lelekom i mt 882)download je proradio u fullu,cim vratim preko lan-a pada za vise od duplo. Komp sam prodao pa ne znam sta se posle desavalo...Mada bilo bi fino da download testiras sa nekog proverenog sajta,jer par puta mi se dogodilo da sa svih sajtova skida normalno a samo sa jednog uvek duplo sporije... A ako se to desava na tvojoj staroj,vec proverenoj ploci,i pocelo je od trenutka instalacije novog Win-a 7,onda u tom grmu lezi zec...

KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!

::
:: Instalirao sam Win 7, na speedtest.net mi pokazuje da je sve ok ali mi je download ispod 50 Kbps a trebao bi da prelazi 120 Kbps! Ima neko ideju?
obradmi Izgleda ce win 7 biti jedan od najboljih Windowsa 17.01.2009. 19:29 #90130

broj poruka: 7722
Probali smo kod drugara na sh l b masini win7 64 bitna verzija na Sampron socket 754 512 ddr ,ati 9800,radi normala divx filmovi ,nije usporeno uopste.
boztoga re 17.01.2009. 20:27 #90142

ma ok to... i meni sve radi savrseno bez ijedne instalacije! Dakle pretpostavljam da je win sve sam odradio (nesto slicno ko Ubuntu) i nemam nikakvu zamerku na to kako radi za sada... jedino mi je DOWNLOAD USPOREN 3x a ne znam zasto!?! na xp-u srche preko 120 Kbps W7 jedva 40
limunche re 17.01.2009. 21:33 #90170

broj poruka: 426
(re)instaliraj drajvere za LAN!!

boztoga re 18.01.2009. 19:52 #90357

skinuo sam Vista driver za LAN i W7 mi kaze `this version is for Windows Vista only. For other versions of Windows, please use the other platform ethernet driver installer!`

jet to znaci da ovo nece moci da se sredi dok se ne napisu drajveri za W7? ili postoji neka fora...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs