Rešio sam da naštelujem W7 sve u šes´....mala pomać
STRANA 1 OD 1
nesa23c
Rešio sam da naštelujem W7 sve u šes´....mala pomać
17.01.2009. 11:30
T14625
status: user broj poruka: 352
E ovako hoću W7 da namestim da sve radi onako kako treba da radi... 1.Sinoć sam oborio W7(namerno),digao novi W7 Build 7000 x64.Za ploču mi je prepoznao sve drivere osim Realtek HD Audio,kad krenem da ga instaliram kaže mi da je for vista only...?Ploča je MSI K9A2 Platinum,na sajtu postoji driver za R HD Audio za vistu x64 ...ne radi,postoji li neki drugi i koji??? 2.Prošli put nisam uspeo da instaliram NFS Most Wanted,pa mi je BEmpire rekao da instaliram vista kodeke.Ja sam malopre skinuo Vista Codecs v509,al neću da ga instaliram dok ne saznam za šta služi. To je u principu to od problema,inače sam ukucao cd-key,odradio update, sklonio sa ekrana watwr mark...Sve radi!!!!Instalirao sam hot cpu pro,koji radi kompletan test računara i traje tačno 6h,uvek je pronalazio neke greške,al sad jok!Tako da još da namesti ove dve gore navedene stvarčice i to je to....Hvala
za zvucnu da instaliras u Kompantibiliti modu za Vista,i skoro 100% ce da se instalira,a da li ce da radi dobro to je vec drugo pitanje?!To znam posto i za moj Audigy 2 dobio gore navedenu poruku i ponovo pokrenuo instalaciju u Kompantibiliti modu i sve je radio!!! Za drugo pitanje-ja sam stavio Vista Codecs Pack 5.0.8a i X64Components1.6.2 i sve radi dobro pocev od WMP preko Winampa i igara pa sve do PowerDVDa!!!A codecs sluzi za enkodiranje i dekodiranje razlicitih fajlova(audio,video itd)!!!Naravno i u igrama imas korist od toga,bolje receno neke igre nece ni raditi bez odredenog kodeka! Kod mene na W7 x64 dosad sve izuzetno brzo i stabilno radi,dosad nisam nikad bio ovako zadovoljan koliko sad,ko da i nije beta(kolko sam puta vec pisao!?)a masina mi nije ni zver! A da i koristim WDDM 1.1 prerelease drajvere 179.23 za NVidiu!!! Poz!!
...nema Vista compatibility moda, nego jednostavno prijavis Windozi da je problem u kartici, i on ce sam naci resenje na netu, resava slucaj u 99%, jbg 1% ode na LPT PSX controller, kojeg ni Glista nije prepoznala...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.