Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Problem sa Windowsom i to smaracki !!
STRANA 1 OD 1
kobe Problem sa Windowsom i to smaracki !! 17.01.2009. 02:39 T14615

status: user
broj poruka: 427

Ljudi instaliram novi windows sa service pack 3 i sve radi kako treba , instaliram jednu igru a igra sranje i resim da je UNINSTALIRAM preko programa koji se zove YOUR UNINSTALER , kada sam to odradio on mi kaze restartujte racunar i ja ga restartujem i kad je digo sistem vidim da nesto baguje tj radi sporo , ja ga resetujem a on me pita da li hocete da pokrenete u safe mode ili start windows normally i ja kazem start normally , kad ono vidi kurca mu nece da digne vec mi izbaci crni ekran i kaze da moram da UBACIM CD SA WINDOWSOM I REINSTALIRAM SISTEM ILI DA ODRADIM REPAIR jer mi navodno fali fajl iz SYSTEM 32 CONFIG . E SAD MENE LJUDI ZANIMA DA LI JE MOGUCE DA UBACIM CD SA WINDOWSOM I ODRADIM REPAIR ILI MORAM DA REINSTALIRAM ??? KO ZNA NEKA SE JAVI MOLIM VAS
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 17.01.2009. 05:13 #89979

broj poruka: 12057

Kad će neko da me ozbiljno shvati ?!?!?!?!?!

Turbo Uninstaler
System Cleaner
RegistryFixer
TurboAccelerator
SpeedUp My Retarded Computer

....pa dokle breeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ?!?!?!?!?!?

Jel mora svako da se opeče sa uništenim OS, ko zna sa čim obrisanim iz registry-a, missing files, pa posle se spašavate sa SytemRestore sotonom koja vrati ko zna šta od kog datum posle instliranih 10 programa, kojima pobriše ili pregazi ko zna šta...........

OSTAVITE OS NA MIRU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

operator ... 17.01.2009. 08:01 #89988

broj poruka: 4266
Ne bih se baš složio Bax.
Od kako sam prešao na Revo Uninstaler 1.75 i čistim samo na moderate stvarno radi program ono što treba, a možeš i da vidiš šta će da briše. Drugo, besplatan je kao i CCleaner i nikada nepravi sranje, bar se od verzije 1.59 niko od onih kojima sam instalirao nije žalio. Ruku na srce, meni je jedan od prg koji su na mojoj kompilaciji za svaki dan u servisu.

P.S System Restore nisam koristio jedno 2 godine, dok ga korisnicima redovno ostavljam za nedaj Bože.
DmasteRNo1 Ovako 17.01.2009. 08:38 #89995

broj poruka: 6102
Baks je u pravu što se tiče programa koji navodno ubrzavaju vindovs na prosto neverovatan način. Čisto proseravanje. Ali sa Your Uninstallerom, nisam imao nikakvih problema, evo već par meseci koliko ga koristim. Brajant je verovatno zajeb`o nešto drugo, što se pojavilo baš posle deinstalacije te igre. Ovim programom sam deinstalirao sve živo (i drajvere normalno) i nisam iskusio nikakav problem. Biće da je po sredi nešto drugo, a ne YU.

peguar ..... 17.01.2009. 10:25 #90012

broj poruka: 332
Koristim YourUninstaler 2008 PRO i radi ko bombona na SP3.
Sta si prvo instalirao igru ili program?Mozda ti se sjebala instalacija, skini novu, probaj 2008 PRO.

Kad se koristi Add/Remove on neke registre ne brise , ti registri se nakupljaju, usporavaju sistem vremenom i naravno sledi sveza instalacija, meni je koriscenje ovog programa pomerila sveze instaliranje xp-a sa 6 meseci na ko zna koliko jer se nesecam kad me je xp nesto zezao.
Sa ovim programom brisem sistem cisto da probam drugi OS a ne da instaliram isti opet.

Jos jedan glas za BAXovu teoriju o imbecilnosti programa za ubrzavanje xp.(oces brze kupi novu konf.)

kobe ok 17.01.2009. 10:40 #90017

broj poruka: 427

ali ljudi mene zanima da li mogu da uradim REPAIR sistema ili mora reinstal ?
limunche Re: ok 17.01.2009. 11:10 #90021

broj poruka: 426
brate, pa ti probaj repair pa ako valjznaci da moze a ako ne valja znaci da ne mozes...uglavnom taj repair nikad nista ne sredi

::
:: ali ljudi mene zanima da li mogu da uradim REPAIR sistema ili mora reinstal ?
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs