Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
po drugi put win 7
STRANA 1 OD 1
putnik1 po drugi put win 7 17.01.2009. 00:03 T14606

status: user
broj poruka: 99
Pre neki dan sam pitao zasto mi se nakon instalacije win 7 na drugoj particiji samo upali crni desk top i slova u donjem desnom cosku . Vas savet dobri ljudi je bio da pregazim vistu i da instaliram samo win 7. To sam i uradio i opet isto !?! Samo mi je crn ekran , pisu slova i mis mi radi , sve ostalo je mrtvo !!! Verzija win 7 je 7000 64bit skinuta sa sajta majkrosofta i narezana odmah na dvd ! Da li mozda nesto treba u biosu podesiti ?
Ploca je asus p5q pro i stavljen je najnoviji bios ! ostalo je e8400 , 4 giga ocz , 4850 !
Stvarno mi nista nije jasno ! Da li se ovo jos nekom desilo ?
Hvala unapred !
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Saske ... 17.01.2009. 01:33 #89952

status: user
broj poruka: 1117
a sto nisi probao sa nvidia grafickom ko sto sam ti rekao...uzajmi od nekog samo da proveris da li je do toga problem...ipak je to beta verzija i drajveri jos nisu sredjeni kako treba...ja nisam uspeo da ga nateram da radi sa HD4850 ni sa starijom X300 karticom...sa integrisanom nvidiom 6100 i sa 7900GS je radio lepo...

Overclocking is the way of life!!!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs