Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Windows 7 beta pitanje
STRANA 1 OD 1
TheBear Windows 7 beta pitanje 14.01.2009. 21:00 T14525

status: user
broj poruka: 6502
Zanima me kada ce uopste izaci finalna verzija, i sta to nema beta sto ce imati finalna ?
Zasto bi neko kupovao kasnije Windows 7 kad koliko ja vidim sve moze na beta da se radi, a ona je besplatna ?
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
BEmpire Pa ja mislim 14.01.2009. 21:21 #89405

broj poruka: 439
da ce jos ove godine da izade finalna!Koliko sam ja cuo bit ce jos jedan RC(release candidate) a posle finalna verzija...verovatno zbog veoma loseg prijema Viste,koji stvarno nije proslavio!
Pa ovo je ipak Beta,iako radi sasvim lepo,ko da i nije beta,sigurno ima nekih bagova,mada ja vecih problema nisam imao,al nemogu ni zamisliti kako ce raditi ako pocne da prave i drajvere namenjen za W7,bit ce to ludo kad i ovako sa beta(i Vista) drajverima radi ko lud a o softveru da i ne govorimo...Al sta ce jos imati,pojma nemam mada me ni neinteresuje,posto sa ovim sto ima sad sasvim sam zadovoljan a meni i dosta,pa verovatno ce tu i tamo nesto popraviti i to!Neke glasine kruze da koji imaju licenciranu Vistu besplatno ce moci da dobiju W7 ili za neke manje pare...mada kod nas verovatno nema mnogo takvih ljudi!Poz!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nenika Re:... 14.01.2009. 21:24 #89407

broj poruka: 1133

Malo podsecanje ko nezna.Jedan od beta testera je ovu verziju 7ce dao na torrente.
Miksofta je uhvatila panika. Odmah je data uzbuna da se pronadje ko je dao na internet ovu verziju sedmice.Namestili su plan da do tog vise nedodje, vidicemo sad kad ce se pojaviti na internet neka buduca beta varijanta.Sad nam je podelio zabadava pa smo mi sad testeri.
pajsgudgud Re: Pa ja mislim 14.01.2009. 21:24 #89408

broj poruka: 3742
Poslao sa ti mail. Ako možeš odgovori mi. Mail onaj što si ostavio na berzi.
a sta ti ja znam...

:: da ce jos ove godine da izade finalna!Koliko sam ja cuo bit ce jos jedan RC(release candidate) a posle finalna verzija...verovatno zbog veoma loseg prijema Viste,koji stvarno nije proslavio
:: Pa ovo je ipak Beta,iako radi sasvim lepo,ko da i nije beta,sigurno ima nekih bagova,mada ja vecih problema nisam imao,al nemogu ni zamisliti kako ce raditi ako pocne da prave i drajvere namenjen za W7,bit ce to ludo kad i ovako sa beta(i Vista) drajverima radi ko lud a o softveru da i ne govorimo...Al sta ce jos imati,pojma nemam mada me ni neinteresuje,posto sa ovim sto ima sad sasvim sam zadovoljan a meni i dosta,pa verovatno ce tu i tamo nesto popraviti i to!Neke glasine kruze da koji imaju licenciranu Vistu besplatno ce moci da dobiju W7 ili za neke manje pare...mada kod nas verovatno nema mnogo takvih ljudi!Poz
::
nikolajev Win 7 beta pitanje 14.01.2009. 23:12 #89444

broj poruka: 284

Koliko važi licenca za Win 7 beta?
Zmajko Re: Win 7 beta pitanje 15.01.2009. 02:48 #89487

broj poruka: 1228
Do 1. avgusta 2009.
Ako si skinuo kljuc.

Pozdrav!

:: Koliko važi licenca za Win 7 beta?
fabio testeri 15.01.2009. 08:50 #89508

broj poruka: 7
Pre su se beta testeri placani od strane microsofta.... a sad je ceo svet tester.... xaxaxax.... kakvi su to prevaranti....by the way WIN7 izgleda sasvim lepo i uproscen je do te mere da ti maltene sve pise sta da uradis..... low level koriscenja vijuga za rad na njemu... a opterecivanje sistema minimalno....
OnLy GoD cAn JuDgHe Me!!!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs