Jeste da lepo izgleda,ali to je sve...Ne radi mi NFS Most Wanted i PES 2008...Rade mi NFS Carbon,NFS Undercover,PES 2009.Probao sam sve drajvere,krekove,pečeve...i ništa! Isto baguje windows explorer.NPR.brzo ulazim u folder,izlazim odmah,ulazim u sledeći...tako desetak puta i onda neće da otvori sledeći folder,kao nešto učitava....onda ništa sem WINDOWS EXPLORER DON´T RESPONDING....... Da li neko ima sličnih bagova????
NFS MostWanted al stim ranije na XP64 morao sam u inf fajlu menjati DirectX proveru(neki i na XPSP3)!Meni dosad sve odlicno radi,bez ijednog pada sistema...Meni ovaj tvoj problem lici na los kabel za SATA/IDE,al ako samo prilikom Explorera imas problem nisam siguran,al ne kosta nista proveriti!Imao sam slican problem pred 2-3 meseca,ponekad sve radio danima,a ponekad svaki sat i bum...menjao sam kabel za SATA,i ot tada nijedan jedini problem!Poz!
Eto na W7 x64 beta NFS Most Wanted ne da ne radi nego ovako dobro NIKAD NIJE RADIO,izgleda opet cu da igram,vec dosta davno nisam igrao IDE KO BOG!!!!Bez zajebancije!Imam Nvidiu i koristim WDDM 1.1 drajvere 179.23,izuzetno lepo ide!MW sam instalirao sa PowwerISO i stavio NFSMW NO CD Patch sa torrentreacor sajta...Da ti mozda ne zvucni drajveri prave problem?A nisam morao ni inf fajl morao da modujem,jos jednom NFS MOSTWANTED 100% radi na W 7 x64!!!
samo ga ne startuj iz Game Explorera(teski shit,po mene!) nego ti mu pravi `shortcut`!Nisam ga instalirao nisa kakvim kompantibiliti modu,mada i to moze da se proba!Kod mene igra 100% funkcionise,a nemam ni ja neki tajni W7,nego sto i ostali Build 7000 x64,znaci i ostalima treba da radi,zar ne???
Pa jedino onda ako je patch-ovano nešto ili nije isti build igre. Nešo koji ti je W7 build ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: samo ga ne startuj iz Game Explorera(teski shit,po mene!) nego ti mu pravi `shortcut`!Nisam ga instalirao nisa kakvim kompantibiliti modu,mada i to moze da se proba!Kod mene igra 100% funkcionise,a nemam ni ja neki tajni W7,nego sto i ostali Build 7000 x64,znaci i ostalima treba da radi,zar ne?? :: :: ::
Nisam mogao odmah da odgovorim.W7 je Build 7000x64,skinuo sam ga sa linka što je Zmajko postavio(direktni linkovi),ukucao sam mu i cd-key,sklonio watwr mark,tako da sam se max potrudio da ne izgleda kao beta....:) Što se igrice NFSMW tiče,imam je na dva različita imidža,obe rade na xp-u 32 i 64 bit,na visti 32 i 64 bit,bez problema. Na W7,instalira se,da ne grešim dušu,nikad brže...Sortcut ne izbacuje sam,nego kad kopiram crack,odradi mu send to desktop...pokrenem,crn ekran i to je sve....
Vista codeke 32 i 64 bit...Al po mom misljenju bit ce problem sa zvucnim drasjverom,skoro 100%,imao sam isti problem sa Audigy 2 i SBAX drajverom neke igre radili al na nekom samo crn ekran,a otkad sam stavio pack od PAX sve oke!Ja bih u svakom slucaju probao neke druge verzije drajvera za zvucnu!!Poz!!!
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.