Ne znam da li ste provalili da u postojecoj instalaciji operativnog sistema imate i instaliranu igru Halo 2 koja je full..E mene nesto zezaju driveri pa mi iskace ali eto neko moze da proba dal kod njega radi kako treba..
Igra se nalazi na C particiji u Program Files/Microsoft Games/Halo 2
Kod mene toga nema, ni Halo 2 niti me zezaju drajveri.
:: Ne znam da li ste provalili da u postojecoj instalaciji operativnog sistema imate i instaliranu igru Halo 2 koja je full..E mene nesto zezaju driveri pa mi iskace ali eto neko moze da proba dal kod njega radi kako treba. :: :: Igra se nalazi na C particiji u Program Files/Microsoft Games/Halo 2 :: :: I Want to believe - The truth is out there :: ::
nema ni kod mene na bild 6800 (64bit) ali jedini problem ,a na Visti ga nema,je sa Sky Star 2 karticom ne prolaze dajveri kako valja ,tj instaliraju se redovno ali kartica nije u funkciji (ima onaj zuti znak) i nemogu da je koristim sve ostalo je kao i kod Viste narovno to su moja prva zapazanja mozda bi mogli da postavimo temu Vista vs Windows 7 pa da cujemo misljenje sireg auditorijuma
E sad se ne secam odakle sam ja skinuo..Moguce da je uploader implementirao samu igru u instalaciju...Sinoc sam nesto cackao i slucajno nadjoh...Nebi ni znao!
Ma ebi se bre covece!Nebi ni znao da nisam pogledao..Sto je najgore Halo 2 uopste i nemam..Imam u stvari neku sugavu verziju koju nikad nisam uspeo da instaliram na XP! Sto je najgore bas me cudilo sve vreme sto mi je C particija bila toliko popunjena a ostavio sam 50 GB na nju!Sad sam reinstalirao govno..
I Want to believe - The truth is out there
:: E bre mogao sam i ja da instaliram neku drugu igru u taj folder. Evo ja bas imam verziju sa GTA4 integrisanim :: _________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647151. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.