Moze li neko da mi kaze kako da dodem do beta verzije koja je krenula sa Microsoft-ovog sajta, i dali je uopste moguce download-ovati tu verziju? Sta treba da uradim??? Hvala unapred na odgovoru,svima.
Na ovom linku sto si ti dao ne moze da se skine beta verzija...Jesi li ti mozda poceo da skidas...Ako vec jesi onda mi molim te pojasni gdje trebam da idem da bih skinuo tu verziju...ali malo detaljno....
Da to su one koje su vec kruzile na torrentima znaci build 7000!I meni je uspeo posle 2,5 dana da skidam sa torrenta x64 verziju i dosad sam veoma zadovoljan,ima jos sta propraviti ali uglavnom je sve u redu i ono najvaznije sve se instalirao!Inace i ovo pisem sa 7 x64!!!Al cuo sam da se moze skidati i prvi SAMO x64 OS od Microsofta a to je SERVER 2008 R2 x64!!! Pozdrav svima!!!
Nema nista od tog skidanja Windowsa 7, sigurno su dali prioritet civilozavnijim zemljama sveta Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa prelazim na BMW 330Cd !!! :)))
Ma trazili su mi neke podatke...e-mail, country...a onda kao pokusajte sledeceg radnog dana !!!???
:: Nema nista od tog skidanja Windowsa 7, sigurno su dali prioritet civilozavnijim zemljama svet :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa prelazim na BMW 330Cd !!! :))) :: ::
Ne znam kako ti je ovo uspelo MaliAbner....ali evo sad i meni skida i to bas velikom brzinom...Maloprije sam pokusavao milion puta da skinem sa onog gore linka sto je BEmpire ali nije bilo trika....
Ma ovaj link sto je dao MaliAbner je extra...skida punom brzinom...odmah krene download...bolje mi je ovako nego da se jebem sa free userom na rapidu...
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647147. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.