Јел` пробао неко да инсталира ово и какви су утисци. Ја сам пробао, али крене да бутује и кад дође до оног момента када би требало да копира фајлове, стане и не мрда даље!
Имам таст и миша на усб, пре пар дана сам убацио ДВД на САТА, бучна ми је на плоши, она Риалтек, плоча је П45, ЦПУ Е 6400, графика је АТИ 2400 ХТ са 256 ддр3, може ли сада? Veruj meni!
Znam ja da treba ocuvati cirilicno pismo (u rukopisu ga uglavnom koristim) ali mi nekako deluje bezveze kucati imena kompjuterskih komponenti cirilicom.
Pise WinToH x86, ako ti to nesto govori..._ Veruj meni!
:: :: Koju istalaciju imaš? :: iDeneb, Kalway, Leo4All... :: :: Probaj da potražiš iDeneb ona je najstabilnija i ima integrisane drajvere koji su potrebni za instalaciju :: :: Ti imaš problem jer ti instalacija uopšte ne vidi optički drajv.. :: :: Ne mora DVD da bude na USB-u :: :: ::
Skini iDeneb... Imas ga na piratebay... Mozda ti nece detektovati zvucnu ili mreznu kartu, ali sve se to uglavnom nadje na netu... Preporucujem ti da posetis https://www.insanelymac.com i pretrazais forum u tom slucaju...
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647147. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.