Pa, instalacija je prosla veoma glatko i brzo, interfejs pita da li hoces da apgrejdujesh postojeci sitem a da ti sacuva fajlove i eventualno programe ili hoces da instalirash novo. Ja sam se odlucio za opciju 2. Za oko 22min. je zavrsio instalaciju na mojoj mashini (AM2 5200 2x1MB kesha,4GBNCP na 800MHz). prvi utisak je da je Win7 bash onakav kakvim se u javnosti stvara utisak da jeste - prostiji i brzi od Viste ali opet, veoma slican (ali nisu li svi oni ...). Nije prepoznao staru Creative Live 5.1(veeoma me cudi) kao ni motorolin modem.Najbitnija mi je bila TV Kartica - E tu pocinje zanimljiv sled dogadjaja - Posto je nije prepoznao - sa original diska sam startovao setup, otvori se aplikacioni prozor, izaberesh ...Nece da mrdne...OK. Iz device managera probam rucno i za divno cudo prodje cela instalacija TV kartice(Kworld) - al kao nece nesto da fercera - Opalim restart i Tu se zavrsi cela prica - pri `dizanju` sistema, tamo gde bi trebalo da da je kod XP-a WELcome - Nista/ blanko ekran, crno, JBGA posle vise pokusaja vraatio sam image staroga XP-a i toliko za sada sa ovom verzijom!
Za Windows 7 koristi Vistine driver-e i sve ce da radi kako treba...Ako nece da prodje ni tad driver sto se retko desava postoji fora da ga navedes da driver vidi OS kao Vistu i tako prolazi 100%..Jednostavno nisi znao te cake i nije ti uspelo da ga pokrenes kako treba...Inace uzmi Windows 7 build 7000 i probaj,sada je izasla i 64 bit-na verzija...Sistem radi dosta brze i od Viste i od XP-a i lepo je nasminkan ali je i dalje za igre dosta sporiji od XP-a...
update : Koliko si dugo cekao to crno?Na kraju se pojavi logo koji dolazi iz pozadine..Nema klasican welcome screen!Ako ti je dugo boot-ovao zbog nekog programa zato je duze bilo crno...Trebao si da sacekas..Na kraju bi se logo pojavio...
I Want to believe - The truth is out there
:: Pa, instalacija je prosla veoma glatko i brzo, interfejs pita da li hoces da apgrejdujesh postojeci sitem a da ti sacuva fajlove i eventualno programe ili hoces da instalirash novo. Ja sam se odlucio za opciju 2. Za oko 22min. je zavrsio instalaciju na mojoj mashini (AM2 5200 2x1MB kesha,4GBNCP na 800MHz). prvi utisak je da je Win7 bash onakav kakvim se u javnosti stvara utisak da jeste - prostiji i brzi od Viste ali opet, veoma slican (ali nisu li svi oni ...). Nije prepoznao staru Creative Live 5.1(veeoma me cudi) kao ni motorolin modem.Najbitnija mi je bila TV Kartica - E tu pocinje zanimljiv sled dogadjaja - Posto je nije prepoznao - sa original diska sam startovao setup, otvori se aplikacioni prozor, izaberesh ...Nece da mrdne...OK. Iz device managera probam rucno i za divno cudo prodje cela instalacija TV kartice(Kworld) - al kao nece nesto da fercera - Opalim restart i Tu se zavrsi cela prica - pri `dizanju` sistema, tamo gde bi trebalo da da je kod XP-a WELcome - Nista/ blanko ekran, crno, JBGA posle vise pokusaja vraatio sam image staroga XP-a i toliko za sada sa ovom verzijom! ::
oko 1 minut. A trenutno chekam da puste 7-cu za 2 500 000 usera free ali jos uvek nista...po east coast vremenu je vec 9.01. za kada je najavljeno da ce dozvoliti download iso fajla....Videcemo razvoj doghadjaja....
Ma isti ti je i djavo ako ne puste ...Lepo imas foru kako da iskljucis tajmer i kraj ili jednostavno samo skiner lekic i to je to...
I Want to believe - The truth is out there
:: oko 1 minut. A trenutno chekam da puste 7-cu za 2 500 000 usera free ali jos uvek nista...po east coast vremenu je vec 9.01. za kada je najavljeno da ce dozvoliti download iso fajla....Videcemo razvoj doghadjaja... :: :: ::
Ako i ne prodju neki driveri, zezni ih sa Run in Compatibility mode. Meni recimo samo na taj nacin prolaze drajveri od Creative X-Fi-a. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647147. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.