Prvo pitanje jel može varijanta iz naslova, pošto sam čitao po forumima da može upgrade vista sp1 na win7. Drugo pitanje, pošto mi je vista legalna ukoliko bih hteo da je vratim, koja je procedura za vraćanje. Trenutno pravim recovery disk ali nisam siguran da će mi to biti dovoljno(nikad ranije nisam radio pa ne znam). Hvala unapred. a sta ti ja znam...
Posto je jos uvek beta u pitanju ne bi trebalo da instaliras Win 7 preko postojeceg sistema, narocito ako je aktiviran i ako sve radi kako treba. Sa beta verzijama uvek treba biti oprezan instalirati ih na poseban hard (ili bar particiju).
Mozes da je aktiviras najnormalnije... Online ili zoves Microsoft predstavnistvo koje se nalazi u Beogradu. 0700 300 300 - po ceni lokalnog iz bilo kog mesta u Srbiji.
Hvala matori to mi je trebalo. Koristim Vistu sp2 32bit i iskreno smorila me je do bola. Hoću da probam 64bitnu sedmicu pa da vidim kako šljaka. a sta ti ja znam...
:: Posto je jos uvek beta u pitanju ne bi trebalo da instaliras Win 7 preko postojeceg sistema, narocito ako je aktiviran i ako sve radi kako treba. Sa beta verzijama uvek treba biti oprezan instalirati ih na poseban hard (ili bar particiju) :: :: Mozes da je aktiviras najnormalnije... Online ili zoves Microsoft predstavnistvo koje se nalazi u Beogradu. 0700 300 300 - po ceni lokalnog iz bilo kog mesta u Srbiji :: :: Pozdrav!
Kao da je bitno da li ti je aktivirana vista ili ne. Ako ti pravi to problem posle, jednostavno skini neki loader za aktivaciju... __________________ Scourge of PCBerza
:: Kao da je bitno da li ti je aktivirana vista ili ne. Ako ti pravi to problem posle, jednostavno skini neki loader za aktivaciju.. :: _________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647147. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.