Reci mi od kad ti je taj win?Jesi pomislio da bi reinstal sistema dobio nesto osim sto pokusavas na silu da ubacis DX9?Definitivno si ubio win ko zna kako~?! Nesto si prethodno ubacivao,instalirao kao npr onaj Fake DX10 za win i slicna sranja...Batali to i ponovi instalaciju!Posle update-uj DX9 i sve ce biti ok!
I Want to believe - The truth is out there
:: Skinuo sam dzabe opet isto. Je*em ti sve sta sad da radi :: :: :: :: probaj da skines sa nekog drugog sajta directx(novembar).Na primer filehippo :: :: :: :: :: ::
Pa nisam skidao taj fake DX10 nisam znao ni da postoji a sistem mi je star 10 meseci. A reci mi molim te da li to moze nekako da se sredi bez reinstalacije sistema
:: Reci mi od kad ti je taj win?Jesi pomislio da bi reinstal sistema dobio nesto osim sto pokusavas na silu da ubacis DX9?Definitivno si ubio win ko zna kako~? :: Nesto si prethodno ubacivao,instalirao kao npr onaj Fake DX10 za win i slicna sranja...Batali to i ponovi instalaciju!Posle update-uj DX9 i sve ce biti ok :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: Skinuo sam dzabe opet isto. Je*em ti sve sta sad da radi :: :: :: :: :: :: :: probaj da skines sa nekog drugog sajta directx(novembar).Na primer filehippo :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Haha bem ti supicu a kakv je to genuine patch jel ima to da se kupi u `prodavnici`
:: Bem ti supicu pa imas onaj genuine patch i sve ce ti raditi.. :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: E al potrebna je validacij :: :: :: :: :: :: :: Skini directX webinstaller sa M$ sajta.. :: :: :: _________________ :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: ::
Ajde brate posalji mi mail pa cu ti veceras kad se vratim da ti posaljem...Moci ces da skidas sa MS sajta sta god hoces...Pozdrav..
I Want to believe - The truth is out there
:: :: Haha bem ti supicu a kakv je to genuine patch jel ima to da se kupi u `prodavnici :: :: :: Bem ti supicu pa imas onaj genuine patch i sve ce ti raditi.. :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: E al potrebna je validacij :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Skini directX webinstaller sa M$ sajta.. :: :: :: :: _________________ :: :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: :: :: ::
Sky ide li to.................................................................vecheras
:: Ajde brate posalji mi mail pa cu ti veceras kad se vratim da ti posaljem...Moci ces da skidas sa MS sajta sta god hoces...Pozdrav. :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: Haha bem ti supicu a kakv je to genuine patch jel ima to da se kupi u `prodavnici :: :: :: :: :: Bem ti supicu pa imas onaj genuine patch i sve ce ti raditi.. :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: E al potrebna je validacij :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Skini directX webinstaller sa M$ sajta.. :: :: :: :: :: _________________ :: :: :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
To je link koji je postavljen na Softwarepatch i može slobodno da se skida, bez ikakve potvrde o legalnoj verziji Windowsa. Očigledno je njegov problem u nečem drugom.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Pa ja sam skinuo sa dva sajta ista velicina isto sranje ne znash li ti mozda rasho kako da popravim this crap of shit
:: Za one koji ne znaju, na sajtu Softwarepatch svi linkovi za Microsoftov software su direktno za Microsoftov download sajt. U ovom slučaju, Kovle je skinuo verziju DirectX 9.0c (Novembar 2008). Za neverne Tome , evo i linka :: http://download.microsoft.com/download/0/d/3/0d307649-9967-49fa-ab27-61f11024e97f/directx_nov2008_redist.ex :: :: To je link koji je postavljen na Softwarepatch i može slobodno da se skida, bez ikakve potvrde o legalnoj verziji Windowsa :: Očigledno je njegov problem u nečem drugom :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: ::
Start>Run pa ukucaj `services.msc` (bez navodnika). Proveri da li ti je Cryptografic Services postavljen na Automatic i da li u kolini desno piše Started. Ako nije, desni klik pa Properties i tu ga ubaci na Automatic. Taj paket DirectX.exe možeš u Commanderu da otpakuješ u bilo koji folder (kao da je .rar ili .zip fajl) i da odatle pokreneš Setup.exe.
Ako ni to ne pomaže, jedino možeš da na Netu nađeš DirectX Uninstaller, da ih deinstaliraš i ponovo instaliraš.
Pozz.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647147. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.