Odlucio sam da skinem i probam ovu verziju Windows 7, ali me zanima da li ce svi programi raditi kao i na 32 bit verziji. Dakle, da li ce neki programi praviti probleme sto je ovo 64 bit sistem i koje bi moguce probleme ovaj sistem pravio jer je 64 bit? mkukic
Skinuo sam ga Windows 7 7000.pre dvadesetak dana,na h33t torrentu,Na disku su i 32-bit i 64-bit....Ja digao 64bit...navodno važi 30 dana,ali u torrentu je i crack...R A D I ! :)
Vista je nedovršena od kad posotji. Kao da je u alfa razvoju još uvek.
edit Ovo ubija kako se skida. Kako sam ga ubacio u utorrent, 368 kb/s. Boles`. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ako je meni proradilo sve na ultra starom laptopu, ne verujem da ces imati problema uopste. I jos sasvim zadovoljavajuce radi s` obzirom na 512MB DDR1!
Ako Vas interesuje `lek` radi `Activator v2 by Orbit30` samo mora sve prethodno da se skine, mada i sam on moze sve sto postoji od time stopera i ostalih stvari da skine.
:: True, true.. :: :: Uh o5 iz pocetka skidanje... Ovo mi je 4 put ali definitivno vredi pogledati. Jos i da sve od hardvera proradi i vrh! Za aplikacije se ne brinem :: :: :: HVALA BEmpir :: :: :: x64, to se ceni :: :: :: :: Vista je nedovršena od kad posotji. Kao da je u alfa razvoju još uvek ::
jel neko uspeo da instalira 32-bitnu verziju sa ATI grafickom kartom...probao sam dve (X300 i HD4850) i nikako nece...prodje instalaciju i sve, ali kad dodje do onog ekrana ``Starting Windows`` taj ekran stoji, a u pozadini cujem da se sistem ucitao i mogu da se logujem... sa nVidia karticama nije bilo problema...
Instalirao sam i 32-bit i 64-bit verziju 6801 i nisam imaa frke sa 4850 X2. Cat 8.12. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: jel neko uspeo da instalira 32-bitnu verziju sa ATI grafickom kartom...probao sam dve (X300 i HD4850) i nikako nece...prodje instalaciju i sve, ali kad dodje do onog ekrana ``Starting Windows`` taj ekran stoji, a u pozadini cujem da se sistem ucitao i mogu da se logujem.. :: sa nVidia karticama nije bilo problema.. :: :: Overclocking is the way of life!!! :: ::
Ja instalirao 32-bitnu i radi super, a grafa je 4850. Evo skidam i 64 bitnu, pa cemo videti
:: jel neko uspeo da instalira 32-bitnu verziju sa ATI grafickom kartom...probao sam dve (X300 i HD4850) i nikako nece...prodje instalaciju i sve, ali kad dodje do onog ekrana ``Starting Windows`` taj ekran stoji, a u pozadini cujem da se sistem ucitao i mogu da se logujem.. :: sa nVidia karticama nije bilo problema.. :: :: Overclocking is the way of life!!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647147. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.