PC Berza Forum : Ver. 2.35
PCoprema Portabl rezanje 07.01.2009. 01:19 T14280 status: user broj poruka: 292 Predlozite mi neki dobar program za rezanje da moze da kombinuje alkohol i nero i jos ako moze bez inst. Hvala :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pajsgudgud Poruka primljena ali nejasna, molimo pojasnite 07.01.2009. 01:23 #87403 status: user broj poruka: 3742 U poptpisu: Pametnjaković Mlađi:))) a sta ti ja znam... :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nomemory Mislim da nema... 07.01.2009. 01:37 #87407 status: user broj poruka: 251 programa za rezanje bez instalacije. Za rezanje jednog diska koristis jedan program, ne trebaju nikakve kombinacije. Ako neces Alcohol i Nero, probaj Ashampoo Burning Studio. :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vampirbg Re: Portabl rezanje 07.01.2009. 02:47 #87424 status: user broj poruka: 711 :: Predlozite mi neki dobar program za rezanje da moze da kombinuje alkohol i nero i jos ako moze bez inst. Bez instalacije moze: koristri Winblowsov ugradjeni program za rezanje... (los je, ali moze da ti pomogne u najgoroj nuzdi) Onaj drugi deo mi nije jasan... Kako mislis da kombinuje alcohol i nero? Pogledaj na ovoj adresi: http://portableapps.com/apps Mozda tu nadjes ono sto ti treba (iz tvog opisa mi je to najpribliznije) :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 07.01.2009. 08:56 #87437 status: user broj poruka: 12057 DeepBurner. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst. :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Broj postavljenih tema: 60371 . Broj poslatih odgovora: 647147 . Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni
- samo za čitanje
- zaključano
- nema novih poruka
- ima novih poruka
- ima novih tema