Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Windows 7 Beta 1 KADA?
STRANA 1 OD 1
ssinger Windows 7 Beta 1 KADA? 03.01.2009. 13:26 T14206

status: user
broj poruka: 161
Da li neko zna kada ce izaci zvanicna verzija Windows 7 beta 1? Ja sam video na netu nesto da ce navodno izaci 5. januara, ali me interesuje da li neko ima pouzdaniju informaciju?

Windows Vista ZAKON!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nenika Re> 03.01.2009. 13:39 #86851

broj poruka: 1133
Jel na ovaj mislis
Microsoft Windows 7 Beta 1 Build 7000 32Bit

Imas ga na DAEMONU
nenika Re: 03.01.2009. 13:56 #86852

broj poruka: 1133

http://www.computerworld.com/action/article.do?command=viewArticleBasic&articleId=9124399&source=rss_news
Windows 7 beta na internetu
Piratizovane kopije Windows 7 build-a koji bi Microsoft trebalo da predstavi sledećeg meseca su procurile na internet, što se može videti i po pretragama na nekoliko BitTorrent sajtova. Pretraga na Pirate Bay BitTorrent sajtu vraća dve ponude Windows 7 7000 build-a, od kojih su obe postavljene u petak. Do subote popodne bilo je 1800 „seed-era“ što je termin za korisnike koji su preuzeli ceo paket“ odnosno čak 8500 „leecher-a“ što označava korisnike koji trenutno preuzimaju pomenuti paket fajlova. Torrent je disk image 32-bitne verzije Windows 7 Ultimate, Build 7000. Na PirateBay sajtu kao i sajtu Minninova nalazi se pomenuti beta build koji je veličine 2.44GB.
BEmpire Izmedu 03.01.2009. 14:49 #86856

broj poruka: 439
5-13 januara,al kako se prica verovatno ove godine da izade i officijelna verzija,zbog veoma loseg prijema Viste,koji je dosad najveca greska Microsofta!Ja koristim W7 6801 x64 prebeta i pravo da ti kazem izuzetno je brz i dosad nisam imao nekih znacajnijih problema!Al za ove novije sa DX11-om W7 7000 x32 kazu da je dosad najbrzi OS koji je izasao a ja im verujem posto i ovu koju ja koristim je STVARNO BRZ!!!!Al ja cekam na W7 x64 betu!!!Ako te zadovoljava i 32 bitna verzija slobodno mozes skidati sa mnogo torrent sajtova...A da vec i NVIDIA izbacio prebeta WDDM 1.1 drajvere za Vista/W7!Po mom misljenju ako bi uspeli ovako da naprave Vistu sad nebi im trebao na brzinu novi OS!Sto se tice hardverskog zahteva mnogo je manji nego na Visti,i vec i sa 512mb veoma dobro radi,znaci ako ne za...u stvari W7 ce biti u mnogim kucama!!!

TurboForce Da pitam i ja nesto 03.01.2009. 17:21 #86876

broj poruka: 302
Da li moze da radi u mrezi u kojoj su XP kompijuteri kao server i da li programi od XP-a mogu da rade na W7 32bit ?
I da li mogu drajveri za XP posto je komp star S478?

Hvala
BEmpire Pa koliko 03.01.2009. 18:40 #86883

broj poruka: 439
ja znam uglavnom sve bi trebao da radi,ja na primer koristim i PowerDVD,Office2003,Winamp,neke benchmark programe,ESS64,FoxitReader itd i to jos na 64bitni sistem,pa pretpostavljam da i na 32bitni da rade!A drajvere instaliram one koje su pisane za Vista64,stim sto neke mora u kompatibiliti modu da se instalira!Vecih problema dosad nisam imao!A za igra neznam probao sam samo Halo i NFSCarbon i one rade,al citao sam i na ostalim forumima da neke igre bolje rade nego na Visti,al to lako mozes proveriti na W7 forumima!A da i sve izgleda nekako bolje(puno) nego na XP ili na Visti,tu mislim na TV i na video pa i na samu desktop,sve je nekako jace,izrazajnije ili neznam kako da kazem,sve je `smooth`!
A ono o mrezi neznam ali verujem da i to radi!Poz!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647147.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs