Covece ne mozes to da nateras da radi kako treba to mu nije prirodno okruzenje.Cak i da uspes da ga instaliras, imao bi vise frke nego koristi.Uglavnom baguje. Ako imas jak komp i grafu koja ga podrzava, lepo instaliraj vistu(mozes oba sistema pa napravi dual boot) i Assassin`s Creed ili Crysis pa igraj u DX 10 modu. Ovako XP vizuelno nikad nece moci da bude kao Vista ili Windows 7, to jednostavno generalno ne mozes da nabudzis...
Ja bi ti toplo preporucio Windows 7 beta,radi ko lud i po svemu sudeci dosad ovo ce biti najbrzi Microsoftov OS...a stvarno radi izuzetno brzo i dobro!!!A da ni instalacija ne traje vise od 10-15min!!!!!A ima i DX11...
Hvala na preporukama, meni XP sasvim dobro radi. Na noviji OS cu preci tek kada budem utvrdio da ovaj moj svasta nesto radi drasticno mnogo sporije od tog.
Od sada, pa nadalje, neka pisu iskljucivo ljudi koji su probali ili imali bilo kakvo iskustvo sa DX10 na Windowsu XP. Unapred hvala.
“I am a deeply religious nonbeliever.… This is a somewhat new kind of religion.” Albert Einstein
Probao vise puta...Kratko i jasno- NE RADI!Nemoguce je implementirati DX10 u XP....
I Want to believe - The truth is out there
:: Hvala na preporukama, meni XP sasvim dobro radi. :: Na noviji OS cu preci tek kada budem utvrdio da ovaj moj svasta nesto radi drasticno mnogo sporije od tog :: :: Od sada, pa nadalje, neka pisu iskljucivo ljudi koji su probali ili imali bilo kakvo iskustvo sa DX10 na Windowsu XP. Unapred hvala. :: :: :: “I am a deeply religious nonbeliever.… This is a somewhat new kind of religion.” Albert Einstein :: ::
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647147. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.