Zavisi za sta ti treba, lepo pise na linuxovom sajtu koji je sistem za koje potrebe, mada ja licno preporucujem da skines ubuntu 8.10 sa neta- sistem je ful fulova, ja trenutno teram 64bit varijantu :)i
:: `Ubuntu` - an African word meaning `Slackware is too hard for me
Slack je OK, ali ne za desktop OS... Mnogo kasne za ostalim distribucijama (bar je takva bila situacija kad sam poslednji put gledao)... Jeste tako stabilnije, ali je smaracina :)
:: Ubuntu is a Swahili word meaning “user too dumb to install Debian,
Pa Ubuntu i jeste varijanta Debiana
:: Нисам против Ubuntu-a, али МЕНИ није радио посао...
Distribucija kao i svaka druga, ali su stvarno resili instalaciju paketa na najbolji nacin... Sa Suse u RedHat derivatima sam uvek morao da se patim za RPM paketima, zavisnostima i sl. Ovde je skoro sve online i nema sta da razmisljam... Preporuka za sve koji pocinju da rade pod Linuxom... Jedino je ostalo da odaberu svoju varijantu: Ubuntu (Gnome), Kubuntu (KDE), Xubuntu (XFCE) itd
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647147. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.