Prilikom instalacije msn messengera(ver.8.5) pojavila mi se sledeca poruka: The Windows installer Service could not be accessed This can occur if you are running Windows in safe mode ,or if the Windows instaler is not corectly instaled.Contact your support personnel for assistance. I Messenger nije mogao da se instalira,posle tog problema,javio se slican problem pri instaliranju igrice(Gears Of War),ni ona nioje mogla,a isti text se pojavio ,zna li neko u cemu je problem?
Prethodna verzija nije ni postojala,ovo je prvoi put da u ovaj komp ubacujem msn messenger.Cudno mi je sto se isti problem manifestuje i prilikom instalacije igrice.Mada se Skype 2.5 instalirao bez problema,odmah pre instalacije igrice i msn-a.
Probaj da se uloguješ kao admininstrator bez password-a i tu probaj instalaciju . _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Da ,definitivno je problem oko accounta,jer kad probam da udjem u user accounts ispise mi unspecified error :: :: ::
Problem je sto ne mogu uopste iz control panela da udjem u user accounts,jedino mogu da udjem iz safe moda u user accounts,probao sam da instaliram msn messenger,krene i ispise mi sledecu poruku:You do nothave the permissions required to instal Windows Live Messenger on this computer.Please contact a person who has full permissions on this computer.
Kod drugara sa na doceku pa sam hteo da mu namestim messenger,ali ako nemoze nista da se uradi,preinstaliracu mu Windows neki drugi put,pa da se ne zezam vise,namestio sam skype,a to ce mu isto zavrsiti posao,vec gubim zivce,jer ocigledno je neki problem u windowsu.
Idi log off. Kad dobiješ log screen, tresni dva puta ALT+CTRL+DEL i kucaj lepo: administrator, enter. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Kod drugara sa na doceku pa sam hteo da mu namestim messenger,ali ako nemoze nista da se uradi,preinstaliracu mu Windows neki drugi put,pa da se ne zezam vise,namestio sam skype,a to ce mu isto zavrsiti posao,vec gubim zivce,jer ocigledno je neki problem u windowsu :: ::
Bax hvala ti na velikoj podrsci,ali ovaj Windows je prilicno jogunast. Sve sam uradio kao sto si naveo,i opet dobijem text The Windows installer Service could not be accessed This can occur if you are running Windows in safe mode ,or if the Windows instaler is not corectly instaled.Contact your support personnel for assistance.i prijavi mi gresku 1601,ajde guglacu ,verovatno je neki klasican problem,inace u medjuvremenu sam skinuo i zadnju beta verziju msn messengera,pa sam probao i nju,a probao sam i verziju koju sam kod sebe vise puta instalirao(8.5,poneo sam je na cd-u),ali uvek mi prijavi isti text.i gresku 1601.Znaci sve sam to uradio kao Administrator,usao sam kao sto si mi objasnio,2 puta ctrl+Alt+delete.Fora je super.
Ovo bi trebalo da ti reši problem http://support.microsoft.com/kb/324516 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Taj problem je moguc ako pokusavas da instaliras Windows Live Messenger na XP masinu. Moras da nadjes na netu negde vec raspakovanu ili verziju sa silent instalacijom. Taj isti problem kao i ti sam imao kod sebe na XP-u, dok je u Visti normalno radila instalacija, a nigde na M$ sajtu nisam nasao resenje... __________________ Scourge of PCBerza
KB Problem. Legalne kopije windowsa legalno se i automatski ažuriraju preko net-a. Ostale, pa i ne baš. Ili nikako, ili, delomično, kao taj win koji pravi probleme i postaje `jogunast`. Jedan od načina da se od već nelegalnog a funkcionalnog windowsa napravi kljast, nebezbedan i antipatičan OS je onemogućavanje nekih novih funkcija i zakrpa za nelegalne korisnike. (Da se onda naglo pojavljuje i malware koji baš to napada... činjenica je. ) U ovom slučaju, nova verzija windows installera pravi problem, ne sa svim programima, ali, gle čuda, sa MS-ovim messengerom - da. Reinstalacija OS-a sa SP2 (3) trebala bi da reši ovaj problem, do daljeg. Dok ga windows - MS validacija opet ne provali kao nelegalnog i napravi mu neki pitchwais. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Izgleda da je definitivno to problem,nelegalna kopija windowsa i ne azurirane dopune sa microsofta.Tako da sam se bezveze mucio celo vece.To treba na najprostiji nacin resiti,cim se instalira windows odmah treba ubaciti messenger i zdravo djaci.
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647147. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.