katalizator drajveri od atija su manje više sa nekim problemima. Najbolje da skineš omega drajvere. Ako insistiraš na atijevim upotrebi ver. 8.1 sa kojom ja nisam imao nikakve probleme sa karticama X1xxx i HD2xxx
Ako nisi od onih mega-ultra-giga hakera koji overklokuju, moduju bios i na razne druge načine jebavaju svoju grafičku kartu, onda instaliraj samo najnoviji drajver 8.12 bez kontrol centra. Meni nikada u životu nije bio potreban CC, a ako nešto hoću da podešavam koristim ATI Tray Tools ili ATI Tools.
meni se cini da ovi 8.12 nisu bsa dobri moja 4850 naprosto stuca,koci sa njima dok sa 8.9 sve radi kao podmazano,ma i vise od toga ti bese imas 3870
:: Ako nisi od onih mega-ultra-giga hakera koji overklokuju, moduju bios i na razne druge načine jebavaju svoju grafičku kartu, onda instaliraj samo najnoviji drajver 8.12 bez kontrol centra. Meni nikada u životu nije bio potreban CC, a ako nešto hoću da podešavam koristim ATI Tray Tools ili ATI Tools :: :: ::
Potvrdjujem!!!Juce sam na 3870 instalirao 8.12(pre toga su bili 8.9)i skor u 3dmark-u je opao za 500 poena,a nfs undercover je poceo da secka i stuca!!!
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: meni se cini da ovi 8.12 nisu bsa dobr :: moja 4850 naprosto stuca,koci sa njim :: dok sa 8.9 sve radi kao podmazano,ma i vise od tog :: ti bese imas 387 :: :: ::
mada ne bi trebao da stuca jer je 3870 super karta,naravno sa dobron mb i cpu
:: Potvrdjujem!!!Juce sam na 3870 instalirao 8.12(pre toga su bili 8.9)i skor u 3dmark-u je opao za 500 poena,a nfs undercover je poceo da secka i stuca!! :: :: :: VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!! :: :: :: meni se cini da ovi 8.12 nisu bsa dobr :: :: moja 4850 naprosto stuca,koci sa njim :: :: dok sa 8.9 sve radi kao podmazano,ma i vise od tog :: :: ti bese imas 387 :: :: :: :: :: ::
@DmasteRNo1 Ovo sto si napisao ko da je glas razuma...
Isto to pricam ovde an berzi vec par godina ali niko ne slusa.
Em je drajver manji, ne jede toliko memorije kao CCC em je za neki OC daleko bolji ATT i ona njegova kockasta cetka... ...Ali sta da radis kad se klinci loze na Control Ccenter, samo mi nije jasno sta ce time da kontrolisu... mozda nasine satelite...
Samo display driver i tacka, nista OC mozda za godinu dve kad kartica pomalo ostari pa da joj se udahne novi zivot tj snaga za neke buduce naslove.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Ako nisi od onih mega-ultra-giga hakera koji overklokuju, moduju bios i na razne druge načine jebavaju svoju grafičku kartu, onda instaliraj samo najnoviji drajver 8.12 bez kontrol centra. Meni nikada u životu nije bio potreban CC, a ako nešto hoću da podešavam koristim ATI Tray Tools ili ATI Tools :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60371. Broj poslatih odgovora: 647147. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.